Johanssons Rör

Kategori: VVS-arbeten

Omdömen om Johanssons Rör

2012-01-17

Leif

Ok men luddigt om timmar

Anlitade Johanssons för ett mindre servicearbete. de var punktliga och gjorde jobbet snabbt och bra. Servicekillen var dessutom trevlig. på räkningen fanns dock en extra timme som jag försökte få info om utan att lyckas samt att tätningsmaterialet verkar vara gjort av guld om man ser till priset. Kan dock helt klart rekommenderas trots detta men be att få klara besked ang timmar samt roffa åt dig extra material, du har betalat för det.

2010-01-11

Ö2

Ringer nån annan nästa gång. Garanterat.

Trevliga att prata med, både i telefon och i verkligheten.
Fasta priser.

Kommer inte när de lovar. Ringer inte när de lovar. Tar 391:- ex moms för att köra bilen från västerslätt till Grisbacka. Gör inte jobbet enligt de tydliga instruktioner de får - röret som fick sticka upp 13 cm stack upp 18 cm. Jag orkade inte vänta 3 veckor till och löste problemet själv. Orkade inte käfta heller utan betalade. Enligt fakturan utgör arbetskostnad 60% av summan vilket är cirka 1400 spänn. Det är bra betalt för drygt en halvtimmes jobb.

Svar från Johanssons Rör
2011-01-25

Hej Ö2

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med arbetet. Angående röret som du anser sticka upp för långt så har vi meddelat att det är monterat med kapmån, kanske för att golvet inte var färdigställt eller liknande.
Jag är tvivelaktig till att en montör mottagit order, rest till Grisbacka, utfört rörarbete, återställt sin servicebil och rest tillbaka till västerslätt på en dryg halvtimme. Detta är mycket ovanligt. Naturligtvis försöker vi inom lagens gränser ange en 60% fördelning så att ni kunder kan göra ett bra ROT-avdrag.

mvh Magnus Johansson

Vid klagomål maila gärna till magnus.johansson@johanssonsror.se
alt. ring 090-139 116

R1000398;VVS-arbeten