Omdömen om Sjödikens Hundhotell
2009-05-11
Nöjd
Känns verkligen lugnt o tryggt här - bra omhändertagande av hundarna och mysig hundtillvaro med mycket utevistelse. Helt ok att lämna dem här, även långtids om det krisar.
2009-01-15
Rufus
Våran Rufus tackar för den fina omvårdnad mm hos er i julas.Han älskar att vara ute och trivs med andra hundar som han leker och busar med.
Jag gillar detta ställe då det inte är så stort. Trevlig personal som verkligen bryr sig om hundarna som dem har där. Rekommenderar verkligen detta ställe om ni behöver någonstans att ha hunden.
2008-10-27
Christine
Ett mycket bra hundpensionat och vänlig personal
2008-07-21
Bonzo
Både jag ,matte och husse blev väl och personligt mottagna. Toppen för mig som kan vara ute mycket., ensam eller tillsammans med andra hundar. Jag kände mig lugn och trygg.
2008-02-04
lazy o Zigge
Ett pensionat med ordning och reda. Hundarna kommer ut flera gånger om dagen och kan ligga ute om det är fint väder.
2006-09-19
Smulan
Vi blev tipsade av goda vänner Sjödikens Hundhotell, vi kan bra instämma i deras omdömme. Vi har lämnat Smulan på andra pensionat tidigare, men inget slår detta! Vackert beläget, oerhört fräscht, och inte minst en trevlig personal. Smulan stormtrivdes. Vi byter aldrig mer.
Jan & Berit med Smulan
När jag som ägare lämnar min hund hos er övergår ansvaret på er att inte släppa ihop min hund med andra hundar som han inte funkar med.
Gör då inte det!!!
Eftersom Du inte skriver ut ditt namn kan vi tyvärr inte bemöta din kritik! Vi släpper aldrig ut någons hund utan tillåtetelse ifrån ägarna, så tyvärr vet jag inte im du varit hos oss?