Kategori: Bowling Konferenslokaler Restauranger
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Strike & Co I Göteborg AB
2010-08-24
Vi var ett gäng som dök upp på bowlingen kl.23.00 Vi ville gärna äta och Bowla. Den mycket trevliga personalen fixade en god måltid och bowlingen funkade felfritt till en trevlig discomusik. Vi fick önska musik. Ölen smakade bra. Tack för en trevlig kväll, det var värt varenda krona.
2010-07-22
Mona
familjevänligt och fräscht ställe. Vi kommer tillbaka!
2010-03-08
Vincent
trevliga lokaler och trevlig personal. hade en jättebra kväll.
2010-02-22
Jonas
Ingen personal i kassan när man kommer. När man väl får tag på dom hade det inte skadat om någon kunde le. Maten är inte lika bra längre.. När vi väl skulle bowla stod vi och väntade på bana. Den hade dom glömt att sätta på.
Nästa gång blir det Star Bowling!
2010-02-03
Malla
Otroligt snorkig personal, trots att många av den stora skara personal var sysslolösa denna lördag, var det ingen som kunde fräscha upp toaletterna. om jag nu hade kunnat tvätta händerna, fanns det ändå inget papper att torka dem med, allt låg på golvet och i handfaten, toapappret låg på de blöta golvet, äckligt! Bad personalen om de kunde fixa detta, men inget hände.
Usch, dit går vi inte igen
Vi var ett gäng på ca 10pers som bokat buffé + bowling en lördagkväll, lät ju hur bra som helst, men buffén var inget att hurra för & särskilt inte för det priset.
Det fanns mimozasallad och 4 tillbehör ungefär, överstekt kyckling, lax och potatis, vilket känns väldigt fattigt om man går på buffe och betalar en hel del för det då inte ens dryck ingick.
Vi hade förväntat oss mycket mer och flera saker att välja på, även till efterrätt.
Bowlingen var ok men inget jag skulle vilja göra om i helhet.
Såå besviken!