Laddar...

Just nu 290 865 omdömen

Fler träffar Advokatbyråer Göteborg

Advokatfirman Åberg AB

Tel 031 - 17 68 70, Kungsportsavenyn 32, 411 36 GÖTEBORG
5,00 Baserat på 9 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

9 omdömen för Advokatfirman Åberg AB:

RSS

2009-11-11

S.W Arboga

Kerstin Vogel, en ängel från ovan till Arboga?

Efter en trafikolycka feb-03 sökte jag juristhjälp via internet, det dök upp flera namn men av någon anledning valde jag Kerstin trots att hennes namn låg i mitten av alla andra namn. Hon hjälper mig nu i min kamp mot försäkringskassan som fortskrider än i dag men utan henne hade jag aldrig orkat fortsätta. Ibland öser jag mail till henne och frågar om allting, trots alla konstiga och tjatiga frågor så får jag alltid ett trevligt svar från henne. Hon peppar mig till att orka med allt försäkringskassan hittar på. Ibland oroar jag mig för vad som skall komma men då tar jag fram några brev som ligger i en ganska så stor hög som Kerstin skickat till mig och läser dessa, det brukar lugna mig eftersom jag vet att jag har Kerstin som står bakom mig med sina stora änglavingar som skydd.

2009-11-10

olof

Kerstin Vogel ett verkligt stöd

Advokatfirman Åberg har under flera år varit ett verkligt stöd för mig o min hustru under en mycket svår period. Medarbetarna har på ett snabbt och mycket professionellt sätt hjälpt oss i olika ärenden. Förutom deras snabbhet och juridiska kunnande har Kerstin Vogel erbjudit ett viktigt mänskligt stöd för oss.Besvärliga juridiska processer väcker oftast starka känslor av vanmakt, frustration och ilska hos lekmannen. Jag o min fru har ofta upplevt dessa känslor, som orsakades av vår motpart, Kersin har då alltid orkat med våra besvikelser samtidigt som hon givit oss nytt hopp och ork att gå vidare. Våra kontakter med andra medarbetare på byrån har präglats av samma anda av snabbhet, yrkesskicklighet och medmänsklighet! Jag kan verkligen varmt rekomendera Advokatfirman Åberg och alla dess medarbetare!

2009-10-29

Kan flyga

Medmänsklighet

Genom sin sympatiska och engagerade stil har Mats Åberg, inte bara hjälpt mig i ett tungt och jobbigt ärende, utan inför framtiden gett vägledning och en skjuts i rätt riktning. Otroligt vilken hjälp lite vanlig medmänsklighet kan göra!

2009-10-27

mita

Andreas skårström en frisk fläkt i mörkret

Min ex-make har Andreas som jurist å krille som min ex-make kallas har alltid varit så nöjd å harmonisk när han har fått ett brev från andreas. jag fick följa med krille å träffa Andreas Å in steg en lång mörk godbit. som satte sig å börja prata som vi känt varandra länge.. han har ett sådant lugn å verkligen lyssna på vad krille sa....en elog till dig andreaVI REKOMENDERAR VERKLIGEN Andreas skarstöm och advokatfirman åberg

2009-10-27

krille

Omtänksamm jurist

Jag har jurist Andreas skårstöm som Är så mycke mer än jurist! Han e som en personlig stötte pelare å nästan som en mamma som man kan verkligen snacka med.Andreas tar en på allvar å lyssnar verkligen.Om de fanns utmärkelser som jurist 2009 skulle Andreas vinna de lätt.... Rekommenderar verkligen Anderas skårstöm å Advokat firman Åberg..Fem guldsolar till Andreas SkårstömDen mannen kommer gå långt!!

2007-05-24

av Jens

Sätter kunden i focus

Tycker man får ett toppen bemötande. Väldigt mycket ödmjukhet, engagemang och intresse från advokatens sida. Jag kände mig väldigt trygg när jag lämnade över mina ärenden vilket jag tycker är väldigt viktigt när man ska driva en viktig fråga. Kan varmnt rekomendera denna byrå.

2007-03-28

Tacksam

Engagemang

Jag har i över ett års tid haft kontakt med advokat Sara Ottosson. Hon har verkligen hjälpt, stöttat och ställt upp för mig på alla möjliga sätt. Hennes engagemang har alltid varit hundraprocentigt och hon har dessutom visat en väldigt stor förståelse för min situation. Jag kan varmt rekommendera henne och Advokatfirman Åberg.

2007-02-23

korekta och kunniga med bra kundvana

kan varmt rekomendera dessa adovkater då de hjälper mig med med mina processer, särskilt kerstin och erik som jag själv har haft kontakt med.

2006-02-28

M argaretha

Sjuksköterska

Jag har måndagen 2006-02-28 haft en fråga till advokat M. Åberg blev där bemött på ett mycket vänligt,tålmodigt och korrekt sätt. Fick redan vid första samtalet förtroende för advokat Åberg på grund av snabba och lättförståliga svar. Rekommenderar därför byrån.

Dagens omröstning

image
Här är årets oscarsnomineringar.

Vilken film tycker du förtjänar att vinna Oscar för "Bästa film"?

Rejta

Advokatfirman Åberg AB

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Här är årets oscarsnomineringar.

Vilken film tycker du förtjänar att vinna Oscar för "Bästa film"?