Omdömen om Advokatfirman Åberg AB
2011-09-29
Missnöjd
På första mötet var dom mest intresserade av vad jag hade för försäkring och hur stort rättskyddet var -hur mycket de kunde ta i arvode... Tog ett rejält överpris för bara konsultation. Lyssnade inte alls på kunden och tänkte mer på sitt eget rykte och om dom skulle vinna fallet än att hjälpa kunden. Välj en midre byrå då dessa lider av storhetsvansinne!!
2011-07-22
Bara första mötet var bra. Lovade mycket men inget hänt. För hög arvode, gav ingen resultat. Måste säga, känns jag blev lurad av de omdömen på rejta.se.
En förutsättning för att advokaten skall kunna biträda sin klient är att vederbörande inte kommer med påhittade historier om sådant som inte hänt, vilket det var frågan om här.
2011-07-18
Monica Bergsten
Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag hittade dig Kerstin. Utan din enorma kunskap, arbetsvilja, sprudlande glada humör hade jag gett upp. Men du gav mig kraft att fortsätta. Du gav aldrig upp, du hittade bara nya vägar att komma till mål. Och i mål kom du med den äran. Du är toppen som advokat och medmänniska. Vi har haft många trevliga samtal (som jag kommer att sakna). Du har med din skicklighet tryggat min ålderdom och jag kan med tillförsikt se fram emot att vara en glad pensionär. Advokatfirman Åberg kan vara stolta över att ha dig i sitt team. Tusen tack Kerstin!!!
2011-06-08
Jakob
Ett stort Tack till Kerstin som har hjälpt mig under alla dessa år. Utan dig så hade jag nog gett upp.
Ville passa på och Tacka för dessa Tio år som du har ställt upp för min sida, efter bilolyckan .
Mvh Jakob
2011-03-30
J.A.
En riktig stjärna. Såsom flerårig kund till denna byrå, rekommenderar jag varmt advokat Mats Åberg, byråns grundare. Behöver du en advokat som med kreativitet, kraft, handling och utan kompromisser företräder ditt företag eller dig personligen? Då är Åberg advokaten för dig. Byråns medarbetare är i samma klass. Hatten av.
2011-02-17
never-know
jag har haft sara ottosson som motpartsombud vid 2 tillfällen nu, aldrig förr har någon genom sin oproffessionalism fått mig att skratta så mycket och så långt efter, u go girl. en äkta advokat som alltid står för sin klients historia hur otrolig och motbevisad den än är. absolut avsaknad av heder,medkänsla och rädsla för att förlora ansiktet utåt precis som en riktig advokat ska vara
2010-10-29
J.A.
Jag rekommenderar varmt advokat Robert Utberg, på advokatfirman Åberg i Göteborg. Från första kontakt och igenom en lång process, har Utberg varit rapp, engagerad, professionell, och framgångsrik. Byrån hjälper mig både privat, och som företagare.
2010-05-19
Britt-Mari K
Har i 9 års tid haft kontakt med Kerstin efter bilolycka. Man kan inte få bättre ombud. När hon bytte bolag flyttade jag med. Aldrig några problem med Kerstin. När man är på väg att ge upp är hon där som ett sprudlande solsken och man får kämparglöden tillbaka. Redan första kontakten med Kerstin blev "Wao". Kändes direkt som om vi kännt varandra hela livet. Det kommer att bli väldigt tomt den dagen våra vägar skiljs åt. När jag strax efter olyckan fick till mig - "om det tar ett år så låt det göra det" - jag höll på att skratta halvt ihjäl mig......det är 10 år sedan nu. Men som tur är så snubblade jag över Kerstin och det är jag så innerligt tacksam för. Hon är bäst helt enkelt. Varma rekommendationer!
2010-04-13
SUSANNE
Har haft mångårig kontakt med Kerstin pgav en trafikolycka och angående barna och hon har varit en GULD klippa för mig önder dessa 10 år som jag haft med henne att göra Tyvärr så e allt nu löst på gott och ont för jag kommer att sakna samtalen med henne ;-) Jag kan varmt rekomendera henne hon kan allt som jag har behövt hjälp och har hon inte kunnat har hon hjälpt mig att ta reda på hur jag ska göra .SÅ JAG REKOMMENDERAR AV HELA MITT HJÄRTA ER SOM BEHÖVER HJÄLP KERSTIN VOGEL TUSEN TACK FÖR ATT DU FUNNITS FÖR OSS
2010-03-01
Zarah
För ungefär två år sedan insåg jag att jag behövde juristhjälp då situationen mellan mig och min fd som jag har barn tillsammans med bara blivit värre och värre. Jag sökte på internet och såg Sara's namn, varvid jag kontaktade henne. Från dag ett så kände jag ett oerhört stort förtroende för henne, och det "klickade" direkt. Hon har under två år funnits där som min trygghet i livet, och hon får mig att aldrig ge upp eller att sluta hoppas på en ljus framtid. Hennes engagemang och omtanke är obeskrivlig!!
Sara, min stjärna här nere på jorden!
Sara, och Advokatforman Åberg rekommenderas varmt. För mig finns inget annat alternativ!
2009-11-11
S.W Arboga
Efter en trafikolycka feb-03 sökte jag juristhjälp via internet, det dök upp flera namn men av någon anledning valde jag Kerstin trots att hennes namn låg i mitten av alla andra namn. Hon hjälper mig nu i min kamp mot försäkringskassan som fortskrider än i dag men utan henne hade jag aldrig orkat fortsätta. Ibland öser jag mail till henne och frågar om allting, trots alla konstiga och tjatiga frågor så får jag alltid ett trevligt svar från henne. Hon peppar mig till att orka med allt försäkringskassan hittar på. Ibland oroar jag mig för vad som skall komma men då tar jag fram några brev som ligger i en ganska så stor hög som Kerstin skickat till mig och läser dessa, det brukar lugna mig eftersom jag vet att jag har Kerstin som står bakom mig med sina stora änglavingar som skydd.
2009-11-10
olof
Advokatfirman Åberg har under flera år varit ett verkligt stöd för mig o min hustru under en mycket svår period. Medarbetarna har på ett snabbt och mycket professionellt sätt hjälpt oss i olika ärenden. Förutom deras snabbhet och juridiska kunnande har Kerstin Vogel erbjudit ett viktigt mänskligt stöd för oss.Besvärliga juridiska processer väcker oftast starka känslor av vanmakt, frustration och ilska hos lekmannen. Jag o min fru har ofta upplevt dessa känslor, som orsakades av vår motpart, Kersin har då alltid orkat med våra besvikelser samtidigt som hon givit oss nytt hopp och ork att gå vidare.
Våra kontakter med andra medarbetare på byrån har präglats av samma anda av snabbhet, yrkesskicklighet och medmänsklighet! Jag kan verkligen varmt rekomendera Advokatfirman Åberg och alla dess medarbetare!
2009-10-29
Kan flyga
Genom sin sympatiska och engagerade stil har Mats Åberg, inte bara hjälpt mig i ett tungt och jobbigt ärende, utan inför framtiden gett vägledning och en skjuts i rätt riktning. Otroligt vilken hjälp lite vanlig medmänsklighet kan göra!
2009-10-27
mita
Min ex-make har Andreas som jurist å krille som min ex-make kallas har alltid varit så nöjd å harmonisk när han har fått ett brev från andreas. jag fick följa med krille å träffa Andreas Å in steg en lång mörk godbit. som satte sig å börja prata som vi känt varandra länge.. han har ett sådant lugn å verkligen lyssna på vad krille sa....en elog till dig andrea
VI REKOMENDERAR VERKLIGEN
Andreas skarstöm och advokatfirman åberg
2009-10-27
krille
Jag har jurist Andreas skårstöm som Är så mycke mer än jurist! Han e som en personlig stötte pelare å nästan som en mamma som man kan verkligen snacka med.Andreas tar en på allvar å lyssnar verkligen.
Om de fanns utmärkelser som jurist 2009 skulle Andreas vinna de lätt.... Rekommenderar verkligen Anderas skårstöm å Advokat firman Åberg..
Fem guldsolar till Andreas Skårstöm
Den mannen kommer gå långt!!
2007-05-24
av Jens
Tycker man får ett toppen bemötande. Väldigt mycket ödmjukhet, engagemang och intresse från advokatens sida. Jag kände mig väldigt trygg när jag lämnade över mina ärenden vilket jag tycker är väldigt viktigt när man ska driva en viktig fråga. Kan varmnt rekomendera denna byrå.
2007-03-28
Tacksam
Jag har i över ett års tid haft kontakt med advokat Sara Ottosson. Hon har verkligen hjälpt, stöttat och ställt upp för mig på alla möjliga sätt. Hennes engagemang har alltid varit hundraprocentigt och hon har dessutom visat en väldigt stor förståelse för min situation. Jag kan varmt rekommendera henne och Advokatfirman Åberg.
2007-02-23
kan varmt rekomendera dessa adovkater då de hjälper mig med med mina processer, särskilt kerstin och erik som jag själv har haft kontakt med.
2006-02-28
M argaretha
Jag har måndagen 2006-02-28 haft en fråga till advokat M. Åberg blev där bemött på ett mycket vänligt,tålmodigt och korrekt sätt. Fick redan vid första samtalet förtroende för advokat Åberg på grund av snabba och lättförståliga svar. Rekommenderar därför byrån.
Till slut så blev allt klart och man kan verkligen kalla detta en storseger mot FK, de försökte smita undan sitt ansvar men till slut gav de upp och sjukpensionen blev klar.
Och den som gjorde detta möjligt var Kerstin Vogel på Mats Åbergs Advokatbyrå.
Hon kan verkligen sin sak och jag tror att utan henne hade jag gett upp för länge sen.
Första gången jag träffade henne kände jag att självförtroendet steg och att det kan bli seger mot FK. När hon bytte till M.Åberg tvekade jag aldrig att följa med henne dit, hon är BÄST.
Tack för allt Kerstin och nu är det bara lite kvar och sen sätter vi punkt för denna gång.
Jag och mina barn kommer aldrig glömma dig.