Kategori: Båtmotorer - Detaljister, reparationer, tillbehör Båtvarv, marinor
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Båtakuten AB
2011-07-01
ÖR
Mycket bra service, trevlig personal och leverans i tid! Det blev även blligare änn offerten! Rekomenderas
2009-12-11
MT
Mycket trevliga kunniga och hjälpsamma verkligen ett företag att rekomendera
2009-10-05
Drabbad
Skulle åtgärda en försäkringsskada.
Ointresserade av att göra att bra jobb!
Svarar inte i telefon eller på mejl.
Hej
Vi på Båtakutem hanterar ett stort antal försäkringsärenden hela tiden och tycker givetvis att sådant här är olyckligt
Vid genomgång av vår mailkorg hittar vi INGA obesvarade mail så vi vill gäran komma i kontakt med denna så missnöjda kund för att reda ut alla begrepp
Mvh Tomas Chrysander
VD Båtakuten AB
Ett av branshens sämsta företag då dom blåser kunder på allt som går för att tjäna pengar. kunder lämnar in saker på rep och får tillbaka söndriga delar. svaret blir då de e sånt som händer. ta bort dom från branchen fort.
Att man ibland inte kan vara överens om allt och med alla är ju ingen nyhet men att detta skulle vara en kund till oss har jag svårt att se vi för alltid dialog med våra kunder för att allt skall lösa sig till det bästa och det gör det även om det skulle vara vårt fel eller kosta oss pengar men våra kunder är aldrig anonyma och det är väl kanske därför det alltid löser sig
att gömma sig bakom en "anonym" avsändare som i detta fallet tycker vi är väldigt tråkigt men det kanske finns en anledning att just denna "kund"väljer att vara anonym
Mvh Tomas Crysander
Båtakuten AB