Omdömen om Koreansk-Japansk Restaurang Sun-Ran HB
2008-11-06
Mala
God mat i en mysig miljö som inte känns konstlad. Maten är Asiatiskt god och smakrik (Japansk/Koreansk meny eller buffe'), Medans lokalen känns gediget svensk med asiatiska inslag. Där är restaurangen förtjänt av fyra eller fem stjärnor, det som drar ner intrycket är ibland bemötandet och att ägaren ibland kör bort gäster som han tycker suttit för länge kanske en timma på lunch eller till efter nio på en fredags kväll, även om gästerna har beställt bord och olika rätter med ambision att beställa mer mat och inte varit berusade, detta har då berott på snåla öppettider och att bordet bokats utan vetskap om öppettider, så Kolla öppettider och sitt inte för länge så kan man få en mycket trevlig upplevelse av maten på Sun Ran.
2008-10-28
Äbba
Underbar mat. Både suchi och veg.mat är perfekt. Lugn avspänd atmosfär. Trevligt på kvällen och även på lunch.
2008-08-16
Lisa
En av de bästa suschiresturangerna jag besökt, mkt mkt hög klass på ALL mat!!
2008-03-03
snålvattnet
Så gott, så gott, bulgogin är min favorit. Och så dom där superchilistarka rötterna som ligger i ett krus som man går hemma och längtar efter.
Lite tråkigt bemötande av kunder. Tog oss inte på allvar...trodde vi aldrig ätit vissa saker förut. "Det måste ni ha provat i Stockholm i så fall", sa hon... Jag gör faktiskt kimchi alldeles själv!