Omdömen om Salong VIP frisör
2011-04-04
Sandra
Mycket bra service till bra pris! Blev nöjd! :)
2011-03-30
Hasse
Alltid ett leende och en vänlig kommentar:-)
Du förgyller alltid min dag Maud. Tackar!
2010-08-24
jn
Tack Maud för ditt fantastiska arbete med mitt hår! Vad gjorde östersund utan dej?? :-) Du lyckas varje gång! Tack
2010-05-21
L
Gick ut med tårar i ögonen, frisören förstod inte vad jag sa och klippte något som ska likna en snelugg trotts att jag tydligt sa när jag kom in,
-Hej jag vill bara toppa mitt hår lite!
Sen så har jag förlorat ca 10cm på längden vilket känns hemskt då jag bad henne lämna längden och bara klippa upp håret!
Första och sista gången!!!
Beklagar verkligen det inträffade! Dessvärre kan missförstånd ske ibland, utan dess mening. Du som skriver är hjärtligt välkommen in till mej för kompensation för detta missöde! /Maud
2009-10-25
nöjd kund
Jag är nöjd med mitt hår när jag klipper det hos Salong VIP. Bra pris för studerande...
2008-11-12
Monicken
Gav mig en helt ny "look" och ett jättebra pris vart de på den!!!! Tusen tack från en mycket nöjd kund!!!
2007-08-27
GH
När man som mest behöver en snabb klippning i nödens allrs sista stund ställer Mådan alltid upp!!! Tusen tack för att jag kunde gå på min 30 åriga bröllopsmiddag utan att behöva skämmas! Kram Gertrud.
2007-07-05
MammaKatta
Jag som förälder tycker att ni har ett bra pris för studerande bara 220:-
2007-05-17
Lejo
När man är som mest i akut behov av en klippning och stans alla friseringar har fullt pgav alla student hår som ska fixas så kan dom alltid på salong vip klämma in en tid så man återigen kan visa sej ute bland folk utan att ha mössan på.Tack för hjälpen i sista stund.Håret är perfekt och plånboken mår bra efter besöket.
Här får man det man betalar för. Slingor som ser ut som en utväxt istället för nygjorda. Och dom förstog inte varför min dotter inte vill göra om dom där så det blev bättre. Kan det vara för att dottern är rädd att det blir fel igen?