Kategori: Bilplåtslagerier Bilreparationer Bilreservdelar, -tillbehör - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Ivars Bilservice i Hoting AB
2009-08-10
Lars
Dyra, tar lång tid, bäst att få prisförslag innan, annars kan priset dra iväg. Håller med Andreas till 100%. Tyckte verkmästaren var väldigt trevlig, men efter jag sagt vad jag tyckte att servicen blivit alldeles för dyr, ja då ändrades hans bemötande väldigt snabbt. Nu har det t.o.m gått så långt att jag övergått till annat bilmärke där jag blir trevligt bemött.
2009-08-10
Andreas.J
Lämnade in min bil och blev snorkigt bemött. Efter 2 dagar började motorlampan lysa igen, lämnade in bilen ytterligare 1 gång. Inget avdrag på priset.
2009-05-13
BMW V8
Verkmästaren var jätte trevlig och serviceinriktad, priset fick jag veta i förväg och det var även det jag betalade. En bra verkstad som jag kommer att anlita flera gånger
2009-01-07
Pelle
Trevlig personal och rimliga priser. Är det något förutom den vanliga servicen man vill att dom ska kontrollera så är det aldrig något problem
2008-11-20
Erson
har servat min under många år och alltid fått bra bemötande och en bra service! Kunnig personal med erfarenhet

jag har alltid blivit bra bemött av verkm och personal det är den bästa verkstad jag har varit på . får även hjälp på telefon då man behöver. det får man inte av någon annan verkstad