Komiskt när man läser företagets policy - Vi har alltid tid för rådgivning. YEAH RIGHT! Idag kom jag in i butiken 5-10 min innan stängning. 17.59 säger hon till mig. Med spydig ton säger hon - Du har 1 min på dig att handla färdigt! Jag säger: -Trodde ni hade så pass bra service att ni låter kunderna handla klart. Hon svarar: Men jag ska ju räkna kassan också. KOM IGEN! Jag har också arbetat i butik och har aldrig behandlat en kund på ett sådant sätt. Gå en utbildning i vad service egentligen innebär! MVH/Förbannad Maria som faktiskt sett fram emot att handla.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2006-12-31
Mig
UNDERBART
Underbar affär med ett stort sortiment av pyssel. Perfekt för alla pysselmänniskor i umeå.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
Visa bara de två senaste åren (1)Visa alla omdömen (2)