Omdömen om Lemongrass
2012-03-15
CC
Ringer och vill beställa bord. Personalen svarar i telefonen men säger "ring igen och tryck 2 nästa gång".
-I telefonen sa dem tryck 1 för bokning. "Jo men det är endast för dagens bokningar, hej då".
Normalt - om bra restaurang kan man visst notera denna lite udda bordsbeställning men vill man ha kunder så tar man emot bokningen trots "misstag".
Lemongrass, är det inte kunden som ska stå i centrum? I längden förlorar man på dålig service.
2012-01-28
Evy
God mat och trevlig personal men blev tyvärr matförgiftad
2011-09-12
A
Den bästa restaurangen i Malmö, Super god mat, trevlig och kunnig personal, ett ställer jag mer än gärna går till!!!!
2010-12-06
Lemongrass! Skamstruten på! En restaurang som man förväntar sig det bästa från, levererar ur-usel service med direkt otrevlig personal. Vi vände och gick. Aldrig mer. Lemongrass är inte den enda restaurangen med god asiatisk mat i Malmö. Med den attityden har de snart inte många gäster kvar. Vi går aldrig dit igen.
2010-12-05
Amanda
Bokade ett bord för 10 personer för att fira min födelsedag. Då jag anlände med mitt sällskap fick vi veta att min bokning hade strukits. Vid vårt bord satt istället ett annat sällskap som verkade vara vänner till några i personalen.
Jag blev självklart otroligt fövånad och besviken. Vi fick inte ens en ursäkt utan blev bemötta med enorm nonchalans och tillsagda att "okej, ni kan få stanna men det kommer innebära en massa bök för oss, och det finns bara plats till 6 av er".
När jag försökte att förklara för mitt sällskap vad som hade hänt kom en av servitriserna fram till oss och var väldigt otrevlig. Vi fick ingen ursäkt, ingen förklaring till vad som hänt. Efter ett tag bestämde vi oss för att lämna restaurangen och fick då höra från samma kvinna "vi skiter i om ni stannar eller inte, detta är malmös bästa restaurang så vi behöver inte er här".
Jag är chockad och uppriktigt sagt förbannad över att få ett sådant bemötande. Har aldrig varit med om ngt liknande!
2010-08-20
Aldrig mer
Detta urusla omdöme gäller deras sushi. Övriga rätter tycker jag har varit bra. Men sushin tyckte vi var helt hemsk. Att betala nästan 200 kr för en sushi som mest bestod av ris, en liten gurka och paprikabit i, är värdelöst. När vi påtalade detta till servitrisen, sa hon bara att hon höll med, sushin var inte hennes favorit. Hur kan ni ha anställda som tom håller med men inte följer upp det med restaurangledningen, eller gör ngt för oss som gäster?! Skärp er och byt kock, vi kommer dessvärre aldrig igen.
2010-07-04
klas
har hört mycket om restaurangen men tyckte att maten var bara okey.
2009-11-23
anna
den bästa restaurangen i stan, en smakupplevelse.
jag älskar detta stället.
2009-11-10
Williamsson
Det finns ingenting att jämföra med. Lemongrass är helt klart bäst! God mat, fin atmosfär och trevligt bemötande. Vid ett tillfälle mötte jag Zlatan med sällskap.
Bästa maten i stan.
2009-11-08
k
Jag säger bara en sak! Crispy Beef! Det finns ingenting att jämföra med! Den som inte testat måste göra det, det är en upplevelse!
Fin service, trevlig atmosfär, god mat. En del av personalen kunde dock bytas ut eller skickas på charmkurs! Det märks vilka som varit med ett tag. Det är dom som höjer betyget. Malmös bästa restaurang!
2009-09-04
Annette
Malmö har många restauranger, men Lemongrass är vår absoluta favorit. Alltid lika gott och till humana priser. Man njuter långt efter att man lämnat restaurangen.
2009-09-03
pt
Jag återkommer för maten är jättegod, men tyvärr är servicen lika usel var gång. Det är alltid något som glöms, och personalen kommer aldrig till bordet så man kan få beställa mer. Synd, jag gillar att konsumera.
2009-03-24
God mat, vettiga priser, snygg inredning, kunnig och trevlig personal. Jag återkommer gång efter annan, för jag vet att jag alltid blir nöjd, mätt och har det trevligt!
2009-02-19
Sara
Kan varmt rekommendera denna mysiga restaurang. Underbar mat och trevlig personal!
2008-11-25
Rasmus
Jag har ätit på Lemongrass flera ggr, alltid väldigt nöjd. Service, mat, miljö ger jag fyra stjärnor :-) Hit går jag gärna både privat och med kunder. Finns oxå en trevlig lounge där man kan ta en drink innan eller efter maten. Jag rekomenderar Lemongrass :-)
2008-01-22
a m
underbar mat, proffsig personal, trevliga, jätte fint ställe, stilrent och snyggt. Ett topen ställe!!!!!!
2008-01-18
a
.........men jag blev lite chockad när jag skulle ringa dit o boka bord, det va min andra gång jag skulle gå dit, personen som svara lät stressad, så jag boka mitt bord, men innan jag hann o säga hejdå, så hade han redan hunnit lägga på luren, dåligt tyckte jag blev ju rent ställd, för att va en sån fin restaurang så kunde de ha ett bättre bemötande när man ringer o vill boka bord....
2008-01-15
anna
Jätte bra restaurang, super god mat, trevlig personal, jätte mysigt ställe. min nya favorit resturang!!!!!!
2008-01-04
queensara
Prova allt som har med räkor att göra!!! Servicen kan bättras på senare under kvällen, mer personal kanske behövs? Sammanlagt intryck, MYCKET BRA!
2007-08-19
Bella
Lemongrass har stilren och skön miljö där man serveras otroligt spännande mat av trevlig och varm personal. Stämningen är oslagbar och jag kan inget annat än att rekommendera de kryddstarka alternativen, mm!
2007-07-20
Rikard
Proffsigt med bra service. Maten inte jättecreativ men vällagad och god! Plus för det trevliga Pinotage-vinet!
2007-06-11
S.N
Besökte Lemongrass så sent som i fredags. Vi hade tänkt gå någon annanstans, men som vanligt hamnade vi på vår favoritrestaurang! I fredags testade vi deras avsmakningsmeny med fyra förrätter, två huvudrätter och deras underbara vahlrona chokladmousse till efterrätt! Helt fantastisk mat och till humana priser. Och sen att servitriserna kan sin mat och sina viner gör det hela till en upplevelse! Ja, Lemongrass kommer fortsätta att vara vårt favoritställe!
2007-05-07
Malin
Det var ett tag sen. men jag rekomenderar denna resturang. älskar maten, ganska snabbt klart. Servicen är super, man kan välja på hyfsat mycket saker. Jag kan rekomendera tigerräkorna. Himla fint upplagt, och miljön är helt underbar, detta är en av malmös bästa resturanger. Om man är ute efter underbar upplevelse så kom hit.
2007-03-25
minni
Maten är inget speciellt. Men däremot är miljön det. Jag och min kära brukar beöks Lemon Grass när vi är sugna på asiatisk öl. Japansk kall öl i underbara ölglas. Ett mysigt ölhak! Kan varmt rekommenderas.
2007-03-02
Asia
Supertrevlig service och atmosfär och maten är jätte god. Lite höga priser, men annars toppen!
2007-02-22
M & A
Tycker maten är fantastiskt bra och även om inte servicen alltid varit perfekt så är Lemongrass ett av våra absoluta favoritställen i Malmö.
2007-02-05
ETL
Lemongrass gör Malmös krogklimat bättre och roligare med väldigt god mat som avnjuts i en ytterst väl designad miljö.
2007-02-02
KLYS
jAG TYCKER ATT KROGEN HÅLLER EN MYCKET HÖG STANDARD PÅ MAT OCH EN BRA SYNKAD VINLISTA
2006-10-09
C.J
Jättebra service och god mat. Har hittat ett nytt favorit ställe i Malmö. Ett litet minus för den höga ljudnivån i lokalen
Kommer igen
2006-09-04
Fia2
Äntligen har Lemongrass återgått till sin vanliga men dock uppiffade meny! Verkligen underbart gott, verkligen ingen besvikelse. Speciellt plus för den blonda tjejen som serverar, hon har verkligen stenkoll på meny och vinet!
2006-08-30
Mats
Gillar man lite asiatiskt stuk på maten är det hit du skall gå. Mysigt, gott, bra priser. Hit går jag fler gånger. Boka dock bord vi gjorde det inte så väntan blev lång men väl värt.
2006-07-29
Lk
Utmärkta upplagda rätter som får dina smaklökar att längta efter den första biten. Underbart asiatiskt kök.
2006-07-06
HS
Helt underbart ställe, med massa gott att äta och dricka. Helt klart en av Malmös bästa, om inte den bästa.
2006-07-06
Fia
Lemongrass har blivit en restaurang med en himla massa smårätter. Hur tråkigt som helst. För att få en ordentlig varmrätt, är du tvungen att beställa två till tre smårätter. En stor besvikelse!!
2006-06-27
VASTA
TREVLIGT BEMÖTANDE, STORT URVAL PÅ RÄTTER, BRA MILJÖ MED OVANLIG INTERIÖR FÖR EN KINAKROG...
2006-04-07
pia
Toppen inredning o bra meny, tyvärr var även andra besöket en katastrof. Så himla dålig service, trevlig personal-men det blev så mycket fel o saker glömdes bort.. k
2006-03-17
A. Ahlgren
Detta är min favoritrestaurang i Malmö. Mycket gott och spännande att välja mellan, som man blir behagligt mätt av. Varken för lite eller för mycket. Atmosfären är behaglig. Man går där ifrån med ett stort välbefinnande. Priserna är överkomliga, med tanke på kvaliteten.
Maten på Lemongrass är outstanding och det är för mig det viktigaste när jag besöker en restaurang!