Omdömen om Allbilservice Mekonomen Bilverkstad
2011-05-03
mycket nöjd citroenägare
Så trevlig peronal! De gjorde ett toppenjobb med min citroen! Trots att de hade det väldigt stressigt var det ett professionellt bemötande. Här har ni en kund som återkommer!
2011-02-28
s 40 ägare
även om jag har en bil som inte är av senaste modell
så fick jag samma uppmärksammhet som kunden före mig med ny volvo,
mer än vad man kan säga om finnvedens bil där jag var timmen innan och ville ha ett kostnadsförslag på bilprovningens synpunkter .
De bara svarad mig att återkomma senare för de hade inte tid att kolla upp detta nu,på allbilservice ringde telefonen oavbrutet men kundmotagaren kallade in en reparatör som tog telefonsamtalen och sedan fick jag full uppmärksamhet i 10 min, och bokade tid för rep.
2011-02-04
Mycket bra reparationer, bra service, och allt detta till ett mycket bättre pris än orginalverkstäderna, jag har sparat 4000:- per storservice,
Jag har en audi. Haft en hel del problem med den. Tack vare killarna på Allbilservice har jag nu en bil som fungerar igen. Jag är så nöjd och belåten med allt. Han på kundmottagningen var så trevlig, tog sig tid med mig även att det var många och ryckte i honom under tiden. Och dom i verkstaden gjorde ett toppenjobb. Priset var till belåtenhet även det!