Omdömen om MAX Hamburgerrestauranger
2012-05-27
Näst bästa stället man kan käka en hamburgare på! Och deras milkshakes är supergoda, speciellt deras egna handgjorda. MUMS!
2011-10-12
Angus
Älskar Max men här är det på väg ner i diket med bemanningen. Bränd hamburgare, fick ny men inte tillstymmelse till "vi ber om ursäkt" eller ens ett leende. Personalen tjafsar öppet inför kunderna om vem som ska göra vad. Maten görs utan handskar. När man ska köpa glass så blir svaret att glassmaskinen är trasig "och förresten serverar vi inte ens den du vill ha längre" (glass i "båt" av kex). "Men ni har den ju på skyltar ute i restaurangen?". "Ja jag vet... Vi ska ta bort dem". Tips till ägaren, det finns med all säkerhet gott om trevliga serviceinriktade människor som vill jobba.
2009-06-28
Svullo
Fick en 6-nuggetsförpackning till mina 9 nuggets. SKÄRPNING!
2007-07-25
H-sandsbo
Skärpning!!Max i Ö-vik hade varma Hamburgare
2007-05-19
Karneval
Klockan är tre! Krogarna stänger, du är lagomt rund under fötterna och magen skriker. Vart går du? Till Max såklart! Efter ha klämt i dig någon av dom fantastisk goda menyerna med plusmeny och extra smält ost, så har du garanterat stillat hungern. Så du kan lugnt åka hem för lite sömn och kanske annat för att sedan vakna upp nästa morgon pigg som en lärka!

Dåligt att Max tagit bort falafelburgare. Inga andra veganska alternativ. Plus för McDonalds som nu har både en bönburgare, McBean och Wrap, McWrap.