Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Johansson Mats
2011-10-18
Nils
Vi var inne och vaccinerade och tog bort tandsten på vår hund. Han tog god hand om både vår hund och av oss (med alla våra frågor). Den bästa upplevelsen vi haft av veterinärer.
2011-06-09
Trixie
Lugn, trygg, snabb och väldigt duktig på att förstå foxterriers.
2011-04-05
Trogen kund
Helt säkert bästa veterinär i Lund! Lugn, trygg och mycket kunnig!
2010-10-12
Petra Ö
Kunnig, gott omdöme, erfarenhet, sympatisk. Alltid behjälplig och man kan med gott samvete ge Mats förtroendet att ge råd angående sin häst. Mats har varit vår "husveterinär" under flera år både för våra hästar, hundar, katter. Inga problem är för stora eller för små. Mats ställer alltid upp.
2009-11-17
Ingrid
Mats Johansson ställer alltid upp och hjälper efter all förmåga, varit "kund" i över 20 år med olika intervaller och alltid blivit fantastiskt bemött, både jag och mina katter. En otroligt skicklig och trevlig veterinär !!!!!
2009-09-22
Terrier
Bara possitivt från mig. vid fler problem kommer jag tillbaka
2008-01-29
Rose matte
Mats Johansson inger stort förtroende och har stor erfarenhet. Hunden och ägaren kan känna sig trygga.
En fantastisk människa som verkligen älskar djur och innehar en ofantlig kunskap. Även empatisk och trevlig och tar sig alltid tid. Mats är inte Lunds bästa veterinär, han är Sveriges bästa :) !!!! Och snart är det dax igen........