E.ON ES Sverige AB

Går inte att lita på

2009-11-09

toov61

Deposition

Sparka på de som redan ligger.
har du betalninngsanmärkning och varit sen med inbetalning av räkning, kräver eon 3800 kr i dep. om du inte kan dep detta skickas rk till inkasso.. Trots du ingen skuld har till dem. från en som försöker göra rätt för sig , men blir nersparkad hela tiden.. Tusen tack eon varit kund hos ´s er i 20 år och era pengar har ni alltid fått..

2009-11-06

mycket besviken

Otydlig information samt otrevlig kundtjänst

Eon håller värdsklass i att vara otrevliga mot kunder som varit de lojala och har valt fastpris. Sättet som detta bolag behandlar kunder på är under all kritik.När man frågar om möjligheter och påvisar att informationen är otydlig så får man dryga svar tillbaka - har aldrig blivit bemött på detta sätt som kund av andra företag. Ska byta så fort det bara går!!!

2009-11-06

Stolt E.on kund

Ruskigt bra marknadsföring

Fick besök av en representant för e.on för 1 år sedan som verkligen kunde sin sak. Jag blev häpen över hur pass mycket kunskap dessa utsända besitter, helt annorlunda än att prata med en telefonförsäljare. Har haft dem nu med 100% vattenkraft i över ett halvår och är hur nöjd som helst!

Tummen upp!

2009-09-29

Besviken

Se upp för detta bolag!

Om du missar en faktura en månad så blir det strul.
Men sen blir det inkasso direkt med en merkostnad på uppmaningsavgift 245 + inkasso 160. Oavsett om du har betalt in pengarna eller ej. Detta i och med att företaget anser att citat från kundtjänst"om man inte betalar den andra räkningen i tid så är du ett fall för inkasso." Har drivit eget företag i många år och har aldrig behandlat någon av mina kunder på detta sätt. Så vill du hamna hos inkasso så teckna avtal med detta bolag.