Omdömen om Wilsons Hund & Katt, Arken Lund
2011-04-15
A
En lagom butik med det mesta som vi behöver. Trevlig kunnig personal. Priserna ligger på samma nivå som i övriga djurbutiker. Vill du ha billigare så kör till ÖoB.
2011-02-26
Har handlat en del grejer där som inte har hållt. Otrevlig personal som inte kommer fram och hjälper en utan står bara bakom disken tills man kommer fram där. Lite bättre service och bättre kvalité vill man ha.
2011-01-26
Missnöjd kund
Tyvärr kan jag inte ge något positivt omdöme på denna butik! Servicen är inte alls bra och utbudet är inte heller så stort. Priserna är även i högsta lag om man jämför med kvalitet. Vågar inte köpa några saker där då vissa saker som skulle hålla för större hund gick i sönder hur lätt som helst och fick ingen respons på detta alls.
Fick se i annonsen om en vara jag var intresserad av och begav mig direkt dit. Stod och väntade utan att få hjälp ett bra tag för att sedan få en dålig ursäkt med att varan var slut både i butik och hos leverantör!!! Hur kan man då annonsera denna vara?! Har tyvärr inte kommit nöjd från butiken någon gång då personalen är enligt mig okunnig och ger dålig service. Och har även jag köpt saker till större hund som har haft urusel kvalité!