Restaurang Stäket

Omdömen om Restaurang Stäket

2011-11-17

Stefan Öberg

Tunga lyft, kvällsjobb

Käka middag med mina arbetskamrater innan kvällsjobbet, där vi fick en fantastis god middag (lamm, anka och hjort) med underbara smaker alla var nöjda med maten och service, kan varm rek att ätta där. Skall ditt igen på fredag, jeees

2011-11-07

ASEA

Usel service

God fondue och pommesfrites, men man satt väldigt nära grannarna och borden vi satt vid lutade och var ojämna.
Servicen var UR-USEL!
De förklarade inte vilka såserna var, de var inte trevliga när vi SJÄLVA fick gå o leta upp dom och fråga om e kunde fylla på pommesfritsen utan snäste till att min vän att han kunde gå och sätta sig! Jag hade även ringt i förväg och berättat att vi skulle fira en födelsedag och undrade om de hade möjlighet att sätta ljus i hennes efterrätt som överraskning, det kunde dom ordna sa dom och jag pratade med servitören när vi kom men när vi sedan ätit färdigt kom de inte ens fram och frågade om vi ville ha efterrätt/kaffe eller gav oss menyn! När vi tröttnat på att vänta o på att servitören inte kom (eller hittade honom för vi letade) så gav vi upp och bara bad om notan när vi fick tag på en annan som jobbade där. (diskplockaren tror jag)
Riktigt illa!

2011-08-10

Anders och Barbro

Fondue var på Buljong???

Väligt trevlig miljö i ett gammalt valv, fonduen var ingen fondue. Vi hade sätt fram mot en riktigt god middag med fondue. Vi förstog inte varför inte köttet blev tillagat och bara blev grått. De visade sig att de använde buljong istället för olja och vin som det ska vara i en fondue. Köttet blev kokat och smakade riktigt illa. Det här är verkligen att lura gästerna.
Varning gå inte till Stäket om ni ska äta fondue.

2011-02-13

Christian

Skolmatsal?

Hade bokat bord för en romantisk fondue-middag på detta ställe. Blev placerad 2 dm från grannarna, på bägge sidor. De små borden var placerade med ett par cm mellanrum. Blev som ett tajt långbord. Vi satt 2 min innan vi gick till annan restaurang. HÖJDEN var ändå när blev avsnästa av kyparen när vi förklarade att vi tyckte det var för trångt för en romantisk middag. Den MYCKET OTREVLIGE kyparen snäste surt av oss och sa "vi kan inte ha restaurang för två". ALDRIG MER!

2010-08-09

Fantastiskt bra restaurang

Enligt mig den bästa restaurangen i Lund....

2010-02-04

Besvikna

Pulversås

Var på Stäket för att fira en fördelsedag men vi blev väldigt besvikna. Vi har tidigare varit på Stäket och varit mycket nöjda men denna gången var maten under all kritik. Gösfilén var ok men tillbehören smakade riktigt illa. Pulversås känns för övrigt inte ok! Två ynka potatisklyftor till tre lagom stora bitar kött är också väldigt märkligt. Servicen var dessutom dålig och oproffessionell. Vi väljer en annan restaurant nästa gång.

2009-12-22

Besviken

plankstek?

Jag gick till Stäket med höga förväntningar. Dessa dämpades direkt när jag inte fick ett eget bord för mig och min fru, trots att vi bokat bord ca en vecka i förväg. Beställde plankan och beställde medium. Jag fick välstekt. När jag påpeka detta fick jag svaret att det är så de servera medium. Det var dessutom segt och senigt kött som knappt gick att äta. Gör er själva en tjänst, ät inte på Stäket.

2009-12-10

Anders

Abbas sill med lingongrova och hushållsost

SOS kunde inte bättre visa att Stäket är i desperat behov av hjälp. Sillen i förrätten är abbas på burk och till denna svenska klassiker får man lingongrova (iofs också det en svensk klassiker men knappast människoföda) toppad med påstådd Västerbottenost som på sin höjd var mellanlagrad präst. Inte nog med detta utan personalen ljög även om osten vid påpekande.
I mitten på tallriken får man ett äggtoppat med rödstenbitsrom och TIMJAN! Garnera inte med timjan till ägg! Detta följs sedan upp med torr och allt för länge varmhållen anka. Även här garnerat med timjan.
Den andra huvudrätten bestod av hjort som faktiskt var godkänd. Trots timjan. Därav kvällens enda stjärna.

Fler företag i Lund