Speedy Autoservice

Omdömen om Speedy Autoservice

2011-08-13

Mattias

Varning!!!

Hade bokat tid. Fick trots det vänta nästan en timme innan jag kom till för en enkel oljeservice. Efter jobbet var klart såg jag att dom ändrat språk i färddatorn vilket jag påpekade. Detta blånekade dom till att ha gjort. Fick sticka till auktoriserad verkstad för att återställa färddatorn. Vilka pajasar! Aldrig mer Speedy!!! Skulle gett dom noll solar om det gått!!!

2010-11-25

Raymond

Jätte bra jobb til minimumspris!

Jag har presist hatt bilen på service der dom fylte olja, reparete en lekasje och bytet servoslager. På BMW skulle dem ha 7000 for jobbet men speedy gjorde det mycket snabbare och mycket billigare 3900 tilsammans! Jättebra, der skal jag åka i fremtiden!

2010-09-06

Mercan

Stort ansvarstagande

Här är verkstaden som håller vad den lovar fullt ut. Jag rekommenderar Speedy i Helsingborg till alla som vill bli bemött på ett professionellt och medmänskligt sätt, och samtidigt erhålla ett mycket bra pris.

2010-08-26

js

Utöver det vanliga

De har bytt motorolja och filter. Hedins Mercedes i Helsingborg ville ha 2800 kr(!) för samma jobb. Speedy fixade det för 1030 kr. Inte nog med det. De har släkt servicelampan som Hedin i Helsingborg inte ville svara på hur man gör för att släcka lampan. 1030 kr med kvitto och allt och ett engagerat personal. Tummen upp för Speedy och tummen ner för Hedin i Helsingborg.

R1000605;Bilreparationer