Omdömen om Hår & Sånt
2011-02-25
Karin
Tusen tack till Anna-Karin som fixade en superfin uppsättning och sminkning på mig till vårt bröllop! Jag var supernöjd och fick många fina komplimanger!
2010-09-28
Måste bara skriva att ni är ju otroliga! Vilken vacker uppsättning ni hade fixat på den underbara bruden i somras.
2010-08-29
M
AnnaKarin på Hår & Sånt fixade min bruduppsättning och make up. Det höll hela dagen trots tårar i kyrkan och dans långt in på småtimmarna. Fick jättemånga komplimanger för håruppsättningen. Jag är supernöjd och skulle verkligen rekommendera andra att anlita AnnaKarin. Fast ett tips är att vara ute i god tid för hon är hårt bokad under högsäsong.
2010-07-10
Manne
Tack för att du finns Annakarin.
Vad skulle jag annars göra?
2010-04-23
Jag klippte och färgade mitt hår vid Sandra, och har aldrig varit så fin i håret!
2010-04-22
Har alltid gått hos de "fina" salongerna när jag bodde i sthlm. Provat "fina salongen" i visby också men jättemissnöjd. Hår & Sånt är precis den kundvänliga, personliga salongen man önskar sig. Och Madde som jag gått hos är fantastiskt duktig!!
2010-03-12
CM
Var hos er i dag för första gången och jag blev jättenöjd.Madde du gjorde mitt hår så fint.Du är så duktig och trevlig.Vi syns snart igen.
2009-11-17
Brud08
Anna-Karin är helt fantastisk! Fullt och fast engagemang och hon vet verkligen vad hon gör! Får en verkligen att känna sig och se ut som den prinsessa för dagen man är!
2009-10-03
Brud09
Tack för en strålande fin bröllopsuppsättning Anna-Karin!
2007-09-30
Hanna
Tack för bra service och en superfin bruduppsättning! Jag blev så nöjd! Kram!
2007-09-30
iren
Madde är alltid lika duktig. Hon lyssnar och förstår, hur man vill ha sitt hår. Dessutom är Hon är mycket trevlig.
2007-09-03
K
Tack för en bra klippning och en trevlig stund Sandra!
2007-08-30
Så nöjd
jätte trevlig personal och kunnig som rekomenderas varmt. klipper jätte bra tusen tack för att ni klippte mitt hår så fint. Så nöjd.
2006-12-20
alltid lika trevligt å klippa sig på hår och sånt.
2006-10-30
Peter L
Fem guldstjärnor till "Hår&sånt" för god service och trevligt bemötande. En extra stjärna till Tessan för senaste klippningen som jag är extra nöjd med.
Finare uppsättning och makeup kan man inte önska sig på sin bröllopsdag. Att börja dagen hos dig var också den bästa start man kan tänka sig.
Jag fick så mycket beröm för både hår och smink - och att det dessutom höll sig på plats trots diverse prövningar under dagen/kvällen är helt fantastiskt.
Tusen och åter tusen tack!