Hår & Sånt

Omdömen om Hår & Sånt

2011-07-01

Malin

Tusen tack Anna- Karin!

Finare uppsättning och makeup kan man inte önska sig på sin bröllopsdag. Att börja dagen hos dig var också den bästa start man kan tänka sig.
Jag fick så mycket beröm för både hår och smink - och att det dessutom höll sig på plats trots diverse prövningar under dagen/kvällen är helt fantastiskt.
Tusen och åter tusen tack!

2011-02-25

Karin

Tack

Tusen tack till Anna-Karin som fixade en superfin uppsättning och sminkning på mig till vårt bröllop! Jag var supernöjd och fick många fina komplimanger!

2010-09-28

Vacker brud

Måste bara skriva att ni är ju otroliga! Vilken vacker uppsättning ni hade fixat på den underbara bruden i somras.

2010-08-29

M

Tack AnnaKarin!

AnnaKarin på Hår & Sånt fixade min bruduppsättning och make up. Det höll hela dagen trots tårar i kyrkan och dans långt in på småtimmarna. Fick jättemånga komplimanger för håruppsättningen. Jag är supernöjd och skulle verkligen rekommendera andra att anlita AnnaKarin. Fast ett tips är att vara ute i god tid för hon är hårt bokad under högsäsong.

2010-07-10

Manne

Tack

Tack för att du finns Annakarin.
Vad skulle jag annars göra?

2010-04-23

Tack Sandra!

Jag klippte och färgade mitt hår vid Sandra, och har aldrig varit så fin i håret!

2010-04-22

Madde fantastiskt duktig

Har alltid gått hos de "fina" salongerna när jag bodde i sthlm. Provat "fina salongen" i visby också men jättemissnöjd. Hår & Sånt är precis den kundvänliga, personliga salongen man önskar sig. Och Madde som jag gått hos är fantastiskt duktig!!

2010-03-12

CM

Tusen tack Madde!

Var hos er i dag för första gången och jag blev jättenöjd.Madde du gjorde mitt hår så fint.Du är så duktig och trevlig.Vi syns snart igen.

2009-12-02

Tack Sandra

Visbys bästa frisör - jag har aldrig varit så snygg i håret!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård