UFFES CYKEL

Omdömen om UFFES CYKEL

2011-02-01

*****

UFFE-KLASS !!!

Håller med ... cykel-Uffe Är cykel killen !
Jag cyklar mycket och har varit hos olika cykelreparatörer med problem som kommer efterhand. Jag fick rekomendationer att besöka cykel-gurun UFFES CYKEL i Kinna , och nu förstår jag vad känsla och service i "Uffe-klass" innebär . Jag fick råd och tips som jag inte trodde att någon kunde ge , det blev ett besök som jag aldrig kommer att glömma .

2010-04-25

Roffe

UFFES CYKEL service i VÄRLDSKLASS !!!

JA ! UFFE är Världsklass.
Uffe är cykelkillen med stort hjärta för cykel. Här stannar jag upp och beundrar hur Uffe tar sig tid med mig , vi snackar ( inte bara cykel ), och Uffe pratar om cyklar som om det vore passion till en vacker kvinna med former och kärlek och för Uffe är det verkligen KÄRLEK , säger han själv.

2010-04-25

Roffe

UFFES CYKEL service i VÄRLDSKLASS !!!

JA ! Uffe är en unik cykelkille i världsklass.
Den här killen ÄÄÄLSKAR cykel , 3 växlade tantcyklar som tävlingscyklar i carbon. När Uffe pratar cykel skall man stanna upp i stressen och studera och lyssna på en kille som pratar om sin stora passion ... CYKLAR . Det är inte många som har haft egen cykelaffär i 25 år men Uffe kommer säkert att fortsätta 25 år till.
LYCKA TILL , UFFE !

2009-09-29

Ps

UFFES CYKEL

Här ska du köpa och serva din cykel. Cykeln är ett med Ulf och han en fingertoppskänsla ut över de vanliga samt en fantastisk kund bemötande.

Sport och fritid
R1000689;Cyklar - Detaljister