Omdömen om Autowåx Bil AB
2011-09-26
BMW XEE
Hjälpte till med garanti reparation på bilen, hyrbil mm. Inga problem. Bra och nära samarbete med Sääfs Bilservice som verkligen håller hög klass på både kundrelationer och reparationer..
2011-05-30
GK
Hej!!
Köpte min 4é nya BMW hos Autowåx idag, lika roligt varje gång!! de är: seriösa, snälla och ärliga... man blir liksom kompis med dem, och det blev jag redan efter första gången... Fortsätt jobba så killar!! så kommer iallafall jag köpa 4 bilar till (minst :-) ) / Anonym
2011-02-24
Svenne
Har nu köpt min 3é bil hos grabbar på autowåx i kallsta!! måste bara säga att det har funkat gôr-bra!! inget gruff å tjöt!! bara enkla å goa affärer!! kan varmt rekomendera dem!! / Svenne 031
2011-01-31
RO
Jag har letat bil under några månader nu, tillslut fann jag en på BMW Karlstad, bra skick (de fel som var på bilen fick jag reda på innan jag åkte dit!!) trevlig personal men bäst av allt ett himla bra pris!! passade även medans jag var där att jämnföra lite verkstadspriser mot hemma och även där var det bra.. så det blir fler Karlstad´s besök i framtiden!! :-) / Ronny i Åkersberga
2010-04-22
BJ
Nya telefonväxlar är det ju många företag som har nu för tiden... Men tyvärr inte fullt så många som kan hantera dem verkar det som... Men varje gång jag ringt och lämnat meddelande i deras nya växel så ringer de alltid upp..!! Kul med bra bemötande !! det är man inte bortskämd med nuförtiden!! Snyggt jobbat BMW Karlstad!! MVH Bertil Jansson, Karlskoga
2010-02-27
Nicke
Allt funkar väl. Verkstadspersonalen håller verkligen världsklass i bemötandet trots stressig atmosfär. Fri Lånebil har jag fått flera gånger.
Fina lokaler, intressant utbud på bilar. Rimliga priser jämfört med storstäderna.
Vill man ha service i bilhallen är det dock kostym på som gäller har jag märkt. Går jag dit på helgen utan kostym får man inte mycket uppmärksamhet. Det är bra att ha med farsgubben också, för yngre kunder verkar dom inte satsa så mycket på.
2010-01-12
Samson
Det är nästan omöjligt att komma fram till kundmottagningen. Väl på plats fick jag vänta nästan 20 minuter innan någon dök upp. När jag väl fått hem bilen upptäcker jag att meken lyckats ha sönder ett tillbehör jag hade med i bilen. Men inte ett knyst om detta när jag hämtade ut den. Man blir riktigt besviken. Säger inte sunt förnuft att man berättar om man råkar ha sönder något i en kunds bil. Vet inte riktigt om jag har mitt förtroende för Autowåx kvar, även om det finns bra folk där. De borde nog se till att försöka hinna med de kunder dom har. Man kan inte spara in på servicen för att klara en lågkonjunktur, då sågar man grenen man sitter på!
2009-10-16
Ove
Var tvungen att lämna in blien 3 ggr för samma fel, väl inne på service lämnade dem fel på bilen som skulle fixas. Svarar aldrig i telefon, har ringt 2 ggr för att be dem ta in mig bil på serivce. Hur många gånger skall man behöva ringa?
2009-08-27
Åsa /Sunne
Bilhandlar-yrket har ju alltid haft ett dåligt rykte... MEN om alla bilhandlare vore som säljarna på Autowåx så hade denna yrkeskår haft ett otroligt bra rykte!!! Jag trodde detta var något som de bara skulle kunna hålla ngn månad efter att de öppnat, men nu borde firman varit igång 10-15år och de är fortfarande lika hjälpsamma!! Fortsätt på grabbar!!
2009-08-07
UH
Vi har genom åren nu köpt ett antal nya och begagnade bilar av Autowåx, och vi kan varmt rekomendera dem som bil leverantör och serviceverkstad, vi gillar deras stil och arrangemang!! Man blir glad av att prata med deras personal!! de är alltid så possitiva!! Hälsningar Ulf i Djursholm
2009-03-05
Gunnar
När jag lämnar in bilen till Autowåx är den alltid klar i utlovad tid och man får sms innan för påminnelse och sms när den är klar... Se gillar jag även deras kringtjänster såsom däckförvaring och biltvätt!! TOPPEN!
Jag har varit på många "gratis-bjudningar" genom mina år som marknadschef på ett större företag... men de som jag varit på hos Autowåx är fasen i världsklass!! Starkt jobbat Autowåx och tack för alla bjudningar!! // Anonym :-)