Kategori: Hotell, pensionat Konferenslokaler
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsida2008
2008-09-21
larsson
en fantastisk anläggning för alla tillfällen
2007-06-06
Bröllop
Jag tycker att Hällsnäs är en mycket vacker anläggning med en mycket vacker miljö att ha ett bröllop i. Att få gifta sig utomhus i den grönskande parken är min dröm.
2007-05-15
Gustaf
Vid planeringen av vårt bröllop besökte vi flera olika lokaler och festfixare för att hitta vår favorit. Helt plötsligt kom vi ihåg att Hällsnäs låg i närheten och valde att se om de hade öppet. Trots deras bestyr inför kvällens stora arrangemang togs vi emot med öppna armar och fick en mycket personlig service. Efter en rundtur i den vackra parken och ett inbokat möte med personalen blev Hällsnäs vårt givna val! Vi har fått hjälp med allt från förslag på servettvikningar och blomsterarrangemang, till komponering av vår önskade meny med tillhörande viner. Tack!
2007-02-18
Mats
Var på Hällsnäs med vårt jobb och hade konferens. Blev väl bemötta av jättetrevlig personal och maten var toppen. Mysiga omgivningar vid sjön och värmande brasa inomhus. Det enda negativa var att vi körde fel, var svårt att hitta, men som tur är finns det kartor. Kan varmt rekommendera detta ställe. Hälsn Mats
Det här var en riktig pärla, som ligger väl undangömd. Miljön och maten är helt underbar! Dessutom är personalen bland den trevligaste jag någonstin har stött på när jag har varit på en konferensanläggning. Om ni ska boka konferens så ger jag mina varmsta rekommendationer att ni väljer Hällsnäs Konferens, då lovar jag er att ni blir nöjda. Vi kommer absolut tillbaka till detta paradis!