2006-07-04
Anders
Har allt
Hotellet har en relaxavdelning som är kanon. Ångbastun gjorde verkligen upplevelsen än bättre att bo på hotell. Bra trevlig personal och gemytlig stämning på hotellet. Att allt är inom gångavstånd gjrode inte saken sämre.
Svar från Strand Hotel, Best Western
2010-12-07
Tack för så fina ord, varmt välkommen tillbaka till oss på Best western Strand Hotel.
Vi bokade vår bröllopsnatt på Strand och de lyckades med att total förstöra den. Några exempel: Inga blommer eller något extra på rummet trotts att vi ringt TRE gånger och dubbelkollat att de skulle fixa det. Minst 30 grader varmt i rummet och golvvärmen på för fullt i badrummet, i juli månad. Frukost brödet var så gammat och torrt att det ej gick att tugga och upptinade djupfrysta jordgubbar (i början av juli) var det "extra" på frukostbrickan.
Om ni är ute efter ett centralt boende utan känsla för service är detta hotellet för er.
Hej. Vi har ju talats vid efter er avresa men när jag nu såg just er recension så blev jag påminnd om detta på nytt. Jag vill återigen beklaga det som inträffade. Det är ju vår strävan att göra alla våra gäster nöjda och jag är verkligen ledsen att vi misslyckades med att leva upp till era förväntningar och att vi gjorde er så besvikna. Jag är medveten om att även om ni fick en kompensation kan man ju inte få bröllopsnatten tillbaka. Jag hoppas att ni kan överväga att ge oss en ny chans och kanske fira er bröllopsdag hos oss och därmed ge oss en chans att visa oss från vår rätta sida. Jag ber er och hoppas på att ni vill ta kontakt med mig angående detta.
Bästa hälsningar Lena Lloyd.