Wölkes Bil AB

Omdömen om Wölkes Bil AB

2012-05-12

Nöjd kund

Professionella!!

Lämnade in min M3 e46 till de för en större service.
Bra bemötande och de visade mig de gamla delarna som var bytt.
Förstår inte de som klagar på priset.
De är inte dyrare än andra BMW verkstäder och dessutom är det viktigaste kvalite på arbetet som borde spela roll.
Rekommenderas!!

2011-09-02

Mats A

Superb skadeverkstad

Jag kör inte BMW men de lagar ju även KIA på sin karosseriverkstad och kan inte mer än berömma deras vänlighet och det bra kundbemötande man fick, samt ett perfekt utfört arbete , jag ser inte ens att bilen varit lagad.

2011-08-28

Torsten Olsson

trevlig personal

Genomgående trevlig personal och bra service

2011-07-23

Bengt

Super dupernöjd

Min BMW 645 var inne på service och karosseri skada, strålande bemötande, snabbt, och väl utfört arbete...

tummen upp för bra service

2011-05-31

T.S

Kompetent BMW-verkstad

Har senaste åren valt att åka hit istället för BMW Group då jag upplevt bemötandet som bättre. Allt från stora jobb såsom renovering av min Alpina B10 4,6 där kamkedjan renoverades till snabbyte av xenonlampa på min 320 (klart på 5 min från att jag satte foten där). Visst är Wölkes dyra, men jag har alltid uppfattat servicen som snabb och professionell.

2010-10-08

Oskar

Suveränt

Hade problem som BILIA Group inte löste Wölkes tog sin an problemet och löste det direkt medans jag väntade. Fantastiskt trevlig personal hit kommer jag gärna tillbaka en riktig VERKSTAD av den gamla sorten.

2010-08-17

trött

Nu fick jag svar!

fick epostsvar ganska snabbt med tips på vart jag kunde vända mig när de inte kunde. Kände mig tvungen att ge ett högt betyg för att så att säga eliminera mitt mycket låga betyg i förra betygsättningen.

2010-08-17

trött

Inget svar för mig heller

Har försökt få tag på dem i två veckor, men ingen har svarat på telefon och trots tre intalade meddelanden har de inte ringt tillbaka. Suck. Tror ni det funkar med epost? Ska prova det nu.

Svar från Wölkes Bil AB
2010-09-03

Hej Trött.
En felande telefonväxel har ställt till det både när det gäller att komma fram på telefon och att inspelade meddelanden inte har kunnat läsas av.
Detta är nu åtgärdat.
/Mvh Wölkes Bil AB

2010-07-05

Stor service o Reparationer

Hej!
Jag rekomenderar inte Wölkes bil. Jag blev mer eller mindre lurad på en Storservice där de missat att fixa ny broms olja, nya tändstift o andra saker som jag inte säkert vet om. Varför jag vet detta är för att jag åkte till en annan verkstad, då Wölkes sagt att min bil hade fler anmärkningar o kostnader som översteg bilens värde, vilket visade sig hos den andra verkstaden var en massa skitsnack. Den nya verkstaden gjorde också en efterkoll på storservicen o visade mig saker som inte hade blivit åtgärdade. Jag var riktigt besviken, då jag betalat ca 7000 kr för det. Det nya stället tar bara 4500 för samma sak. Ja ja, det ska jag ju ha kollat upp innan jag kom dit naturligtvis!

Men när vi gick igenom de anmärkningar som Wölkes hade gett på min bil som de mer eller mindre sa att jag måste åtgärda, var enligt den nya verkstaden helt onödigt. Ca 85% av de sakerna som de hade gett som anmärkningar kunde vi ta bort, för de visade sig inte vara ngn anmärkning. En besviken kund!

2010-04-13

Henrik

Superb Service

Jag hade en varningslampa som lös på bilen
att det var ngt fel på styrningen, åkte in till Wölkes bil de tog emot bilen omgående och
dagen efter så hade de löst mitt problem.
Samt att de även han att göra Service på bilen.
Mycket proffesionella och kundvänliga och jag fick betala ett rimligt pris kanske inte superbilligt men för den servicenivån så tycker jag att det var ett helt ok pris. jag tror inte någon annan skulle göra det billigare eftersom det alltid är dyrt med bilreparaton

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer