2008-01-17
Katarina
Tillmötesgpående personal och mysig atmosfär.
2007-11-12
Isolde
Underbar atmosfär. Rikligt sortiment. Bra service.
2007-06-11
Om du behöver handla en fin present eller komma bort från vardagen en stund är Partille bokhandel stället du bör besöka. Atmosfären där är unik. Partille bokhandel ägs av två fantastiska kvinnor som inrett varje rum på ett unikt sätt. Där finner du Shakespears antika hörna, du hittar fransk litteratur, besök rummet som kallas "Metron" och finn allt du behöver inför semesterresan. Personalen är otroligt kunnig, personlig och tillmötesgående. Efter varje gång jag gått ut från Partille bokhandel längtar jag bara tillbaka!
2007-06-04
2007-05-28
Kerstin
En liten bokhandel med massor av böcker för alla och framförallt personlig service av en kunnig personal. De har alltid bra tips på lämpliga böcker för olika tillfällen. Bistroavdelning med inspirerande kokböcker och källare med reselitteratur för att drömma sig bort till andra delar av världen. Hit går man inte bara för att handla utan även för att uppleva och insupa atmosfären. Författarbesök med olika inriktning erbjuder något för alla, även barnen får sin trädgårdsfest varje vår. Gå dit och njut och upplev!
helt ljuvlig bokhandel som inspirerar med härlig atmosfär. Lusten väcks till både resor och att läsa böcker....