Finns ingen annan butik i kommunen med så bra service och gott bemötande. De har det mesta man kan tänka sig hemma, men saknas något så beställs från de flesta av kataloger som vänder sig mot jordbruk, skogsbruk eller hästar. Vet man inte exakt vad man behöver så har de massor av erfarenheter och tips. Kan vara dyra ibland, men det är det oftast värt. Jag ger de allra bästa rekommendationerna.
2011-04-12
nöjd kund
Man känner sig välkommen !
Att ett köp av en häcksax kan bli så trevligt ! Härligt bemötande av Dan m kollegor. Hälsar alltid när man kommer. Vilken skillnad mot förr ! Återkommer gärna.
2008-04-22
BK
Vilken bra affär
De har nästan allt till mit hus o trädgård. Jag köper all mat till mina hästar o till min hund o katt. Det dom inte har skaffar dom fram. Framför allt är dom serviceinriktade och vänliga
Anmäl omdöme
Visa bara de två senaste åren (2)Visa alla omdömen (3)