Omdömen om Östra Trafikskolan AB
2012-02-01
Martina
Östra trafikskolan har lärare som är oerhört engagerade och som strävar efter att alla elever ska känna sig trygga och trivas.
Jag är jätte nöjd och rekommenderar alla att välja skolan. Det är underbart att ha körkortet i handen och känna sig säker nu när man ska ge sig ut i trafiken!
Grattis till körkortet Martina och lycka till framöver : )
2012-01-29
Sofia
Jag har tagit körlektioner för både B och BE kort hos Östra trafikskolan nu och är jättenöjd. Duktiga, trevliga härliga lärare och bra bilar. :)
Lasse, alla lär vi oss något nytt varje dag, tack för allt kaffe och fika innan uppkörningen :) samma dag som uppkörningen skulle jag åka iväg och träna med hästen och var så glad att få köra mitt eget släp som jag vet funkar bra.. Slutade dock med att jag blev ståendes vid vägrenen på E6 med hästen i över en timma och därefter över en timmes bilfärd i 3km/h för att ta oss till nästa avfart ca tre km bort. Detta då bromsen låst sig, halva däcket var bortslitet och det slog gnistor från fälgen. Så ett tips till dina kommande elever , känn på hjulen så de rullar och se till att varningstriangel och reflexväst finns åtkomligt i bilen. Var lagom kul att stå dubbelvikt in under mattan i bagageutrymmet och försöka hitta varningstriangeln som självklart låg gömd längst in. Tur att allt gick bra tillslut iaf!!
Tänk på att alla lär på olika sätt, jag hade tyckt det var skönt att själv få "säga" funktionsbeskrivningarna istället för att bara lyssna, annars var allt super. Jag är jättenöjd!!
Tack så mycket för allt.
Sofia, grattis till Ditt "nya" körkort. Jag är själv en hästmänniska och har råkat ut för samma som Dig med däcket. Inte kul!
Jag hälsar Lasse. Hoppas att Du får mycket nytta av Din nya behörighet.
2012-01-29
Mari
Skolan hade ett bra läge och okej lokaler.
Började med en intensivkurs men fick komplettera med extra lektioner.
Fick ett bra bemötande av alla på skolan. Körde med Oliver, tyckte han var duktig lärare.
Tack Mari och lycka till med körningen i framtiden. Kom gärna in och hälsa på om du har vägarna förbi.
2012-01-28
Martin Holmstedt
Jag lyckades få körkort trots mina egna osäkerheter. Tack Oliver för allt. Och tack resten av skolan för stöd och hjälp.
Martin, trafikskolans ansvar är att utbilda våra elever på bästa tänkbara sätt, men även många gånger att peppa dom och få dom att inse att dom är bättre/duktigare än vad dom kanske själva tycker och tror : )
Lycka till i framtiden.
2012-01-26
Kalle Johnson
Jag vill börja med att tacka dig Malin för den roliga tid vi har haft. Ju närmare uppkörningsdatum jag närmade mig desto tydligare insåg jag att detta roliga kommer att ta slut! Du är lättsam, duktig och har humor som få! Kanske lite mindre prat i bilen? ;) OBS! Internt :) Toppenbetyg från en pedagog till en annan.
Ingemar är en go gubbe som kan sin grej, ett till tips för er som läser detta och är osäkra på om Östra Trafikskolan kan vara något för er.
Maria, du hade rätt. Uppkörningen var inga problem! Ett tack också till charmiga Jessica i receptionen som alltid är trevlig och tillmötesgående.
Tack alla på skolan för denna tid!
Hej Kalle och tack även för Din tid hos oss. Mina trafiklärare är dom bästa i stan och jag är stolt över dom alla : )
Jag skickar Din hälsning vidare till Malin. Kom gärna in om Du har vägarna förbi. Lycka till med körningen i framtiden.
2012-01-25
Andrew
Ett jättestort tack till min lärare Ingemar, som var helt lysande. Hade jag haft honom från början hade jag tagit körkortet mycket tidigare.
Datorernas programvara (frågorna inför teoriprovet) behöver uppdateras däremot!
Tack Andrew för Ditt betyg och jag skickar givetvis vidare till Ingemar.
Jag kommer även att skicka Ditt påpekande om teorifrågorna vidare till STR centralt som är ansvariga för våra datafrågor.
2012-01-22
Nicole
Jättebra trafikskola! Rekommenderar verkligen! Jag hade Oliver som trafiklärare och han var super men det är säkert de andra lärarna också. :)
Tack Nicole för Ditt fina betyg och jag skickar givetvis vidare till Oliver. Kör försiktigt och kom gärna in om du har vägarna förbi : )
2012-01-20
Sanna
Väldigt pedagogiska och bra lärare (Lasse, du var en fröjd att köra med) men betyget dras ner avsevärt på grund av den administrativa röra som företaget verkar befinna sig i.
Det är dags att byta affärssystem när man inte kan svara på de mest basala frågor om redovisning av använda körlektioner och köp av dessa, detta trots 2 besök, 1 telefonsamtal och 2 mail.
Ett larm kan också sättas på inkommande mail så att de besvaras inom rimlig tid. Efter 9 veckor väntar jag fortfarande.
Hej Sanna
Det Du skriver är verkligen inte bra. Vi har ett fungerande administrativt system som heter ASTRA och som brukar vara tillförlitligt. Jag vet inte vad som har blivit fel i Ditt ärende??!!
Mailen brukar besvaras minst en gång per dag??!!!Kan bli något längre om det är hög belastning, men det skall inte behöva ta mer än några dagar. Jag skall ta reda på vad som har gått fel i ditt ärende och se till att det förbättras omgående. Tack för Din synpunkt. Det är detta som gör oss bättre : )
2012-01-19
Ebba
Mycket trevlig personal och bra bilar att köra med. Tryggt, säkert och full koll uppskattade jag! Snart redo för uppkörning!
Hej Ebba.
Roligt att Du är nöjd och Du skall se att körprovet kommer att gå som en dans : )
2012-01-18
Linda
Största tack till Malin för att körlektionerna både blev roliga och lärorika, för allt peppande och för att du är en sån härlig och glädjespridande person!
Min enda kritik riktat mot skolan är bristen på lektioner att boka i vintras. Trots att man tyckte man var ute i god tid på fredagarna gick lektionerna åt väldigt snabbt, det var svårt att planera under den tiden..
Hej Linda
Grattis till Ditt körkort. Jag är ledsen om du har upplevt att det har varit svårt att få körtider. Det är ett angenämt problem för oss att ha mycket att göra, även om det alltjämt är ett problem : (
Jag har anställt nya trafiklärare under 2011 men det har tyvärr inte riktigt räckt till. Inför 2012 kommer vi att ha ytterligare två nya trafiklärare och jag tror och hoppas att problemet är löst. Återigen GRATTIS
2011-12-29
No name
Det finns bättre skolor.Skaffa er hela bilar där växlarna inte hoppar ur.
Tråkigt att Du inte har trivts hos oss och synd att Du inte gav oss chansen att bemöta Ditt missnöje
Det låter som Du har haft vår "gamla Bettan" som övningsbil. Vår extra bil som fick rycka in i vår verksamhet ett tag då vi fick så mycket att göra att dom andra bilarna inte räckte till. Annars vill jag påpeka att vi endast kör med NYA Volvo och BMW.
Lycka till med Ditt körkort : )
2011-12-23
Gustav Blomgren
Ett ovärderligt tack till min körlärare Carina på Östra Trafikskolan! Grymt duktig och pedagogiskt begåvad lärare. Allt fungerade jättebra! Trots att bilen jag alltid kört med gick sönder lagom till det var dags för uppkörning, och jag fick sätta mig i en annan bil jag aldrig kört förr, så gick det vägen tack vare ett proffsigt omhändertagande av trafikskolans personal i och med inskolningen i den nya bilen minuterna innan det var dags att dra till uppkörningen.
Ett stort tack igen. Ni var Bäst!!! :D
Jag håller med Dig om att det vad en rysare med bilen precis innan uppkörningen, men Du löste det utmärkt : )
Tack för Dina fina ord och lyckat till med allt i framtiden.
2011-12-20
Mirella
Till alla på Östra Trafikskolan ? tusen tack för all hjälp! Efter jobbiga upplevelser på en annan trafikskola bytte jag till Östra som tog hand om mig på ett superproffsigt, vänligt och bra sätt.
Extra många guldstjärnor till Malin som inte bara är en seriös, proffsig och engagerad lärare utan även en underbar person! Utan dig hade jag gett upp!
Måste även skicka ett stort tack till Jessica i receptionen, som hjälpt mig med allt från tider till tester, och alltid är trevlig och glad!
Tusen kramar till er alla, det är så här en bra trafikskola ska vara!
Tack Mirella för Dina fina ord och ett jätte grattis till körkortet.
Utbildningsledaren/Carina
2011-12-15
Therese
Åh herregu vilken resa, rent ut sagt!
I våras vågade jag knappt vrida om nyckeln i bilen för att idag klara uppkörningen på första försöket -trodde jag aldrig! Men världens bästa körlärare trodde på mig och nu plötsligt har jag KÖRKORT!!! Stort tack till Carina och med medarbetare som gjort den här tiden till något otroligt lärorikt och roligt, men största kramen får Oliver som fått stå ut med mig och lärt mig rubbet. :)
Jag ser fram emot Ghost-skivan!
Jag rekommenderar Östra trafikskolan till alla som vill få ett seriöst och respektfullt bemötande, lära sig köra från start i Göteborg och få möjlighet att träffa pedagogiska lärare som inte är ute efter att mjölka pengar.
ps. Döp om Östra till BÄSTA!
Therese ett jätte grattis till körkortet och en klapp på axeln för att Du lyckades så bra med Din körkortsutbildning : )
2011-11-22
Fredrik Nilsson
Jag vill först och främst ge ett stort tack till min trafikskolelärare Ingemar för allt stöd och lugnande ord. Utan dig hade jag inte fått mitt körkort. Som jag tidigare sagt, om jag hade haft sådana lärare i skolan hade jag pluggat tills pensionsålder! :-) Vill också tacka Lasse för att han gett mig möjligheten för vidareutveckling och för kontrollkörningen bland annat. Lika mycket tummen upp till dig som för Ingemar, TACK!!
Jätte bra jobbat och bra att allt löste sig tillslut. Grattis till Ditt körkort : )
2011-11-22
Filip
Tog mitt efterlängtade körkort idag! Jippi!!! Blev tyvärr en privat uppkörning eftersom väntetider hos Trafikverket var så långa men det gick utmärkt ändå tack vare lärorika körlektioner :-) Rekommenderar STARKT Östra Trafikskolan! Vi ses ute på vägarna!
Grattis till Ditt körkort. Privat eller genom trafikskolan spelar ingen roll, huvudsaken att Du är klar : )))
2011-11-21
Väldigt trevliga lärare, fick dock känslan av att de tvingade en ta fler lektioner än nödvändigt. VAr strul när det kom till uppkörningstider och kändes inte som att det var någon bra kommunikation mellan lärare och administration på företaget. Rekommenderar er ej att välja östratrafikskolan.
Vad jätte tråkigt att Du inte har varit nöjd med oss och synd att Du inte har berättat tidigare så att vi hade kunnat bemöta Ditt missnöje. Jag får istället bemöta Ditt missnöje här på Rejta istället. Vi kan tyvärr INTE påverka proven när det gäller väntetider mm (önskade vi kunde), det är Trafikverket som bestämmer där. Din åsikt om att vi skulle försöka låta våra elever köra mer än vad som krävs, är befängt eftersom vi har en väntelista på MINST 20 elever som vill ha fler körlektioner (vi är fullbokade tre veckor framöver). Bokas en körlektion av så bokas den av någon annan elev inom fem minuter. Vi har alltså ingen ekonomisk vinning i att låta Dig köra mer än nödvändigt. Så talade Din trafiklärare om att Du behövde mer träning så berodde det på att Du inte vad klar med Din utbildning. Så det Du säger stämmer inte : )
2011-11-11
Natalia
Här har ni en skola med helt underbara lärare & mysig miljö. Klarade precis mitt körkort med deras hjälp, Tack Ingemar!!!
Rekommenderas starkt!!!!
Rekommendationer gillar vi starkt. Tack för omdömer och grattis till körkortet : )
2011-10-24
Jennifer R
Tack för all hjälp med körkortet.Speciellt tack till Lassse som var min lärare under hela min utbildning.Utan honom hade det inte gått.Han trodde på mig när jag inte gjorde det.Kommer sakna alla roliga stunder i bilen.Jag rekommenderar starkt denna trafikskolan till alla.Fint och hjälpsamt bemötande i receptionen.Helt enkelt en seriös och trevlig skola.
Det är viktigt att ha ett bra stöd från sin trafiklärare för att lyckas.
Grattis till körkortet : )
2011-10-18
Lisa
Tack så jättemycket för all hjälp med körkortet och framförallt tack till Lasse för alla roliga och lärorika lektioner! Tog körkortet den 6 oktober, men körde för första gången själv idag. Känns väldigt skönt att äntligen kunna göra det! Kommer absolut rekommendera er till andra jag känner!
Bra rekommendationer gillar vi : )
En bra körlektion skall vara både lärorik och trevlig.
2011-10-12
Petra
Har äntligen tagit mitt körkort sedan jag skrev in på skolan i våras - och vilken känsla! Är väldigt, väldigt nöjd med skolan och den mycket trevliga, pedagogiska personalen. Stort tack!
Ett stort grattis från oss och lycka till i framtiden
2011-10-09
Wictoria
Efter att ha varit inskriven på körskolan sedan hösten 2009 fick jag mitt efterlängtade körkort i fredags med bra poäng på teorin och en uppkörning som kändes som vilken körlektion som helst!
Efter att ha fått Lasse som körlärare efter sommaren i år gick det i rasande fart att ta körkort. Pedagogisk, lugn och med klara förväntningar - precis det jag behövde :)
Stooort tack!
Kört själv för första gången idag i Varberg - härlig känsla. Roligare än jag trodde! Nu väntar ny bil...
Visst är det en underbar frihetskänsla med körkort. Grattis och lyckat till i framtiden.
2011-10-03
Hedvig
Carina har varit en underbar lärare på alla sätt! Skolan ger bra service och man känner sig verkligen som "en i gänget". Alla lärarna är supertrevliga, omtänksamma och peppande! Ångrar inte en sekund att jag valde Östra "bästa" Trafikskolan!!!
Mycket beröm gillar vi : )
Du är väl värd Ditt körkort och förvalta det väl : )
Östra trafikskolan
2011-09-05
Malin
Jag vill tacka Östra Trafikskolan och särskillt Carina och Jessica för fantastisk och mycket prisvärd vägledning och hjälp på vägen till körkortet som blev mitt idag! Jag vill varmt rekommendera Östra trafikskolan till alla som är trötta på att cykla! De är grymma :)
Ett jätte grattis igen Malin, jätte bra jobbat. Ställ nu cykeln och åk bil istället när det regnar : )
2011-08-10
Oscar
Tack så mycket för all hjälp med körkortet,
Lasse och Oliver!
Ni är två toppengrabbar som jag har att tacka för framgången igår!
58 rätt på uppskrivningen och igår den 9e augusti klarade jag galant uppkörningen.
Lycka till med framtida elever och tack igen alla ni på östra, galet skönt med körkort!!
Grattis till körkortet. Jag är glad att jag har dessa "toppengrabbar" på trafikskolan ; )
/Carina Utbildningsledare
2011-08-01
Vill tacka Lasse så sjukt mycket för allt!
Klarade testet med 4 fel i onsdags och det har blivit en stor frihet att kunna ta sig vart man vill. Kan rekommendera moped utbildningen och läraren till alla. Grymt bra!!!!
Gattis Anna och bra jobbat med teorin ; )
/Carina utbildningsledare
2011-07-22
Leif L
Hej Lasse & Jessica,
först tack för jättefin service och god hjälp att klara mitt BE-körkort. Sedan vill jag berömma ert fina upplägg på kursen och Lasses pedagogik och erfarenheter som lastbilschaffis, som gör att man känner att han vet vad han talar om.
Vill rekommendera Östra trafikskolan till alla som vill ta BE-körkort.
Hälsn / Leif L
Grattis till Ditt BE kort och hoppas att Du får mycket användning av Din nya kunskap.
/Carina utbildningsledare
2011-06-22
Emma Persson
Och framförallt ett stort tack till Oliver som har hjälpt mig igenom allt, hela vägen från att knappt kunna starta bilen då jag började till att klara min uppkörning idag!!! Så äntligen har jag mitt körkort och kan köra upp till Sälen och åka bräda när jag vill :).
Östra Trafikskolan rekommenderas varmt till alla: bra, trevliga och pedagogiska lärare både vad gäller körlektioner och teori. Man får alltid ett trevligt bemötande och körskolan känns mycket seriös och strukturerad! Extra plus till Oliver som varit en grym lärare!
/ Emma
Härligt Emma och bra jobbat. Kör väl med både bil och bräda : )
2011-06-20
Emma Westas
Tack Östra och Johan för att jag äntligen fått mitt körkort! Övningskörde för första gången (i mitt liv) i Januari och i juni fick jag mitt körkort. Det kändes tungt och hopplöst ibland men med en målinriktad utbildning och pepp gick det till slut! Tack Johan (och alla andra på Östra för att ni är sådana bra pedagoger)! Nu kan jag äntligen köra ut till hästen:)
Grattis Emma till Ditt körkort. Jag sa ju att det skulle gå vägen : )
Hälsa hästen och kör väl
2011-05-16
Ole
Tack för all hjälp! Har nyligen tagit mitt efterlängtande B-körkort. Det gick utmärkt och mycket fortare än vad jag någonsin skulle kunnat ana! Mycket tack vare Maria som gjorde körningen lärorik och mycket givande.
Bilskolan i sin helhet känns mycket seriös och tar eleverna på allvar. Jessica i receptionen gör ett strålande jobb och har svar på allt! Jag är som sagt väldigt nöjd med mitt val, att jag valde denna bilskola.
Tack Östra Trafikskolan för en grym utbildning och ett mycket varmt tack till Maria, Masud och Jessica som hjälpte mig till mitt Körkort. :)
Tack Ole för dom fina orden och jätte kul att Du uppskattar vår utbildning.
2011-05-11
Tack för hjälpen att nå mitt mål! körkort innan 30 års-dagen. Klarade det med två veckors marginal :-) Kan varmt rekommendera denna trafikskola till andra. Alla lärare jag mött har varit bra på sitt jobb (och verkar gilla vad de gör) och har sett till att man hela tiden tar nya kliv framåt.
Särskilt tack till Maria, du gjorde mina körlektioner riktigt trevliga och jag lärde mig köra bil (ialla fall någorlunda) avslappnat.
Tack!
Grattis till Ditt körkort.
2011-04-01
Magnus
Mkt bra bemött. Tog mitt kort på ca 3,5 månader. Som sagt innan här pumpas du inte på pengar.
Hade Johan som lärare, han är tuff men rättvis. Vilket gjorde min uppkörning MKT lätt!
Tack!
Det är viktigt att personkemin stämmer mellan elev och lärare. Har eleven förtroende och känner sig tillfreds med sin trafiklärare så blir samarbetet bra och även hela körkortsutbildningen.
Grattis och lycka till!
2011-03-28
Arvid
Jag har nu äntligen tagit körkort, och detta tack vare er. Ni är en grym trafikskola som jag med glädje kan rekommendera till andra som är sugna på körkort. Vill speciellt tacka Lasse som var min handledare!
Kul att Du vill rekomendera oss och bra att Du är nöjd med oss.
Lycka till!
2011-03-21
Christian Mellberg
För 3 månader sedan skrev jag in mig som elev på Östra Trafikskolan, idag hade jag uppkörning och fick mitt efterlängtade körkort. Östra Trafikskolan är otroligt duktiga på det dem gör, både lärarna, Jessica och Carina är alla mycket kompetenta, professionella samt otroligt tillmötesgående och trevliga. På denna trafikskola blir du inte pumpad på pengar eller extralektioner, utan deras mål är att du ska få ditt körkort så fort som möjligt och bli en så trafiksäker förare som möjligt.
Allt är väldigt bra strukturerat och det finns en tydlig plan med en röd tråd som följer med från början till slut. Jag är otroligt nöjd med mitt val att gå min körkortsutbildning hos Östra Trafikskolan.
Ett STORT tack till Lasse, varje lektion med dig var en fröjd, ibland gick det sämre, ibland bättre, men inte en enda lektion körde jag utan att lära mig någonting nytt eller finslipa på mina brister.
Jag kan varmt rekommendera Östra Trafikskolan till alla som tänker ta någon form av körkort.
Jätte kul att Du är nöjd. Lycka till i framtiden med körkortet : )
2011-01-11
Caroline Moberg
Vill bara hälsa till Lasse och alla på trafikskolan :) Jag tog mitt körkort den 10e november och samma dag fick min sambo sin nya Suzuki Swift! Jag har kört som bara den och det känns bannemej fortfarande overkligt att jag sitter där och kör själv till jobbet på helgerna :) Finns ingen bättre känsla än att sitta ensam i bilen med hög musik och bara sväva fram och komma på att "Det är jag som kör för jag har körkort!!!" Sorry Lasse att jag inte skrivit förrän nu, har haft fullspäckat schema på jobb och i skola! Hoppas ni mår bra! Många kramar från Carro
"Det är jag som kör för jag har körkort", underbar kommentar. Kör försiktigt och lycka till i framtiden med Din bil : )
2011-01-03
Elin Skagerdal
Östra Trafikskolan är en superbra körskola! Jag hade Lasse som trafiklärare, och jag tror inte att jag hade fått mitt körkort så fort om jag hade haft en annan lärare, så ett stort tack för all din hjälp! Det var den bästa utbildningen jag haft, så jag kan inte ge något annat än toppbetyg!
Toppbetyg gillar vi : )
Grattis!
2010-12-03
Michaela
Nu har man körkort : - )
Ni på Östra Trafikskolan är ju helt underbara.
Jag valde trafikskolan tack vare att de hade ett perfekt upplägg som passade mig. Även de dagar som jag inte fick ihop hjälpte de mig att lösa det. Ett härligt bemötande har man fått. Har verkligen känt sig välkommen. Jessica i receptionen har funnits och hjälpt till, till 100% om jag hade hade frågor. Tack Jessica : - )
Och Lasse. Tack för all hjälp. Ska verkligen ha med mig Blicken-Pilen-filen 1-2-3 : - )
Hej och tack för Ditt fina omdöme. Jessica i receptionen är en "klippa" och gör ett kanon arbete.
Vi försöker alltid att göra det "lilla extra" för våra kunder och det är roligt att det uppskattas.
Carina Utbildningsledare
2010-11-30
C
Har bara blivit bra bemött och tycker att utbildningen håller väldigt hög klass, bra lärare, bra bilar, bra och tydligt upplägg och plan till körkortet. + är att det ligger mitt i Olskroken, fräscha lokaler och ganska bra priser. Supernöjd
Tack för Ditt fina omdöme. Det som gör mig extra glad är att Du tycker att vår utbildning håller hög klass och att vi är tydliga i vårt upplägg, då har vi nått ut : )
2010-10-26
Felix
Äntligen körkort! Tack Lasse för alla skratt i bilen! Du är så jäkla skön! Ska tänka på ECO- drivingen ;)
Finns inget att klaga på. Alla på körskolan är glada och trevliga!
Vi försöker göra vårt bästa och det är alltid roligt att höra att det uppskattas.
Ha det gott och lycka till med körningen.
Carina Utbildninsledare
2010-10-25
Sara
Jag valde Östra på grund av läget (nära spårvagnen mitt mellan jobbet och hemmet) och de jämförelsevis bra öppettiderna (eftersom jag jobbar heltid försökte jag hitta en skola med körtider på helgerna men kunde inte hitta någon i hela Göteborg). Att skolan ser seriös ut inredningsmässigt hjälpte faktiskt också till, jösses hur det kan se ut på trafikskolor annars! Hihi..
Jessica i receptionen har alltid hjälpt till jättebra på plats eller via telefon när det har dykt upp minsta bekymmer eller frågor. Lektionerna bokas enkelt och smidigt via internet.
Bäst och viktigast av allt: Östra är ingen skola som vill att du tar lektioner i onödan eller försöker suga ut dig på pengar ? utan tvärt om har de alltid pushat mig framåt och min lärare har alltid talat om när det kommer bitar som jag lika gärna kan öva på hemma. Jag läste inte teori via skolan men gjorde ett par test på skolans datorer innan riktiga teoriprovet, vilket var jättebra övning.
Tack Lasse! Känns tomt utan er nu ;)
Vi tycker att det är jätte bra att våra elever övningskör hemma, eftersom det ger mer träning för eleven och leder oftast till en billigare körkortsutbildning.
2010-10-11
Maria Claeson
Östra Trafikskolan är superbra! All personal är jättetrevlig och stöttande vilket gör processen fram till körkortet mycket roligare. Mycket bra att man har tillgång till datorer och teorilektioner, det hjälper.
Jag körde själv för första gången idag och det kändes väldigt bra men mycket konstigt. Trodde att någon skulle säga något hela tiden men det var tyst. Dock kände jag mig inte nervös eller rädd eftersom jag fått bra utbildning.
Vill hälsa extra till Peter som har varit min lärare hela tiden men som inte kunde vara med på uppkörningen. Tack så jättemycket! Tack till Lasse och alla andra med!
2010-06-15
Alex
Finns inte så mycket mer att säga än titeln!
Några meter från Olskrokstorget där fem kollektivtrafik-linjer passerar finns Östra Trafikskolan i trevliga lokaler. Det finns möjlighet att studera teori själv vid en av sju datorer och det är bara att komma och gå som man vill. Man behöver inte boka tid för att använda datorerna innan, alltså.
BIlarna är Volvo V50 och även en VW Golf som fungerar mycket bra och lärarna är vänliga. Receptionisten Jessica är väldigt hjälpsam om det är nåt man undrar. Fungerade väldigt bra!
Hej Alex
Tack för Ditt fina omdöme, det lät proffsigt : ) Jag är lite osäker på om du är klar med Ditt körkort eller inte, men jag förutsätter det och säger ett STORT GRATTIS.
MVH Carina
2010-04-15
Zebbe
Tror att han som skriver under som "otrevligt" är en konkurent till Östratrafikskolan som bara vill ge er dåligt betyg för att själv komma upp i rejtas omdömen.
Skolan har nämligen varit helt fantastisk och underbart folk som jobbar där!
Tack Lasse och Jessika för all hjälp.
Hej Zebbe
Vi arbetar alla på trafikskolan hårt för att göra våra kunder nöjda med oss i alla avseenden, men det är tyvärr svårt att göra 100 % av våra kunder nöjda, vi vår jobba på det : )
Jag är glad för att Du är nöjd med oss och vet att det är många med Dig.
Ha det gott
2010-02-19
lyckligast i världen
Jag har gått igenom en rad körskolor och varit missnöjd. Men östratrafikskolan var i världsklass den bästa. Bra mottagande, lugn studiemiljö och Lärare utan dess like. Hade aldrig klara det utan er!!!
Tusen tack
Hej och grattis till körkortet.
Kul att Du uppskattar vårt arbete på trafikskolan. Vi gör alla så gott vi kan, och då är det skönt att få en "klapp på axeln" ibland.
Ha det gott
2009-12-07
Eran elev
Oliver och Lasse ni är klart bäst!
Tack för all hjälp ni är så duktiga på att lära ut och roligt har det varit oxå. Rekomenderar er till alla.
2009-12-02
Lina
Trodde inte det kunde vara så kul på en trafikskola.
Alla är jättetrevliga och det är alltid en skön stämning i lokalen.
Kommer rekommendera skolan till alla som vill ta körkort!
Tack för allt beröm, det värmer i hjärtat! det är en dom viktigaste sakerna för oss på trafikksolan - att våra elever trivs hos oss.
Jag tror nämnligen att det är lättare att lära in något, om det är under trevliga och gärna roliga former.
Lycka till!
2009-11-25
Lg
Världens bästa trafik skola! Vet inte om det är när jessica skiner upp bakom disken med sitt leende eller när lasse drar skämt! Att välja Östra trafik skolan i göteborg var det bästa jag gjort! Lärt mig jätte mycket saker samtidigt som jag har haft så fruktandvärt kul!
Det kanske är en kombination av Jessicas ljuva leende och Lasses alla skämt ; )
Kul att Du trivs på trafikskolan.
Carina "utbildningsledare"
2009-11-18
//tuutarn
Tack för en välplanerad och mycket pedagogisk BE utbildning.
Vi har haft ett rekordår med många som har utbildad sig på *BE* och med ett mycket bra resultat, lite skryt ; ) och jag är glad att Du är en av dom som har uppskattat utbildningen. Ha det bra!
2009-11-05
"moppekungen"
Har varit på den nya utbildningen för Moppe och vill bara tacka.
Lasse du är grymt bra lärare.
Kul att Du är nöjd med Din AM utbildning. Vi har hunnit med två utbildningstillfällen, och planerar att köra ett utbildningstillfälle på sportlovet om vädret tillåter. Lycka till och tát försiktigt i trafiken.
2009-09-24
David
Mycket bra lärare, bra läge och bra bilar! Trevlig personal i allmänhet :) Saknar dock internetbokning av lektioner, men det kanske kommer?
Hej David
Roligt att Du har uppskattat Din körkortsutbildning hos oss ; )
Internetbokningar kommer att vara möjligt att göra från den 1/11 2009.
Utbildningsledare
2009-09-01
Emma
Man hör om forlk som hatar sin trafikskola så man har ju tur när man istället går och längtar efter nästa lektion, och inte bara för att kortet är närmare utan för att pris, personal, läge och kunskap är super!
När jag fixade uppkörningen kände jag mig säker (så säker man kan) på vägarna tack vare gedigen utbildning. Nästan så jag saknar er, Maria och Lasse!
Kram Emma
Det är roligt att vi har lyckats göra vår utbildning både effektiv och rolig. Det är vårt mål. Det är lättare att lära under trevliga former.
Lycka till i framtiden i trafiken
Utbildningsledare
2009-08-27
M
Mycket bra och prisvärt upplägg för att ta BE-körkort,
men framförallt riktigt bra körskolelärare.
Tack Carina och Lasse!
/Magnus
Hej
Det är lätt att lära ut när vi har så ambitiösa elever ; )
Hoppas att allt går bra med att köra Ditt släp i framtiden.
2009-08-27
JYT
Prisvärd körskola med en mycket trevlig personal som verkligen tar hand om sina elever!
Min körskolelärare stöttade mig hela vägen till körkortet och tack vare honom klarade jag av både teorin och uppkörningen på första försöket!
Tack Christian!
Det är bra att Du upplevde att Din trafiklärare stöttade Dig "hela vägen". Det är en viktig känsla att känna att man samarbetar bra med sin trafiklärare.
Lycka till
2009-08-26
Web
Bra läge, enklet att ta sig till trafikskolan. Personlig och hemtrevlig med en härlig atmosfär.
Hej
Läget är viktigt eftersom det skall vara så lätt och smidigt som möjligt när man utbildar sig. Det kan vara tufft att hinna med att "ta ett körkort" när man har arbete eller studier, så läget underlättar givetvis. Vi är supernöjda med vår trafikskolas läge ; )
2008-08-22
högklackat
En skola med bra läge både lokalt och prismässigt. Smarta och effektiva i sin utlärning. Tex får man öva på områden som man kan få köra på vid uppkörningen. Ingen slötid utan pang på nästa moment så fort man klarat ett. Alltid trevlig och glad personal man kan skoja med. Superbra lärare som verkligen bryr sig och gör allt för att man ska lyckas så bra och snabbt som möjligt! Hårda i träningen, men det lönar sig när du sitter på uppkörningen och är så nervös att du skakar... Rekommenderas varmt!
Hej
Alla trafiklärare på trafikskolan arbetar alltid lika hårt för alla våra elever skall få en gedigen utbildning så fort som möjligt och så billigt som möjligt. Det som gör skillnaden mellan våra elever, är förutsättningen att mängdträna hemma, hur lätt eleven har för att lära och hur motiverad eleven är mm.
Ha det gott Carina (utbildningsledare)
2008-08-04
Nina
Bytte till Östra efter att ha vantrivts på Guld-Hedens trafikskola. Nu blev de genast roligt att övningsköra. Lärarna är toppen och man får valuta för pengarna.. Helt klart en 10 poängare! Tack Johanna och Carina för all hjälp!
2007-10-16
lassie
Här är en toppen bilskola som verkligen tar hand om sina elever. Rekomenderar denna skola till alla ...
Hej
Vi är tacksam för Din rekomendation och lovar att förvalta den väl och fortsätta att utbilda våra elever på bästa sätt ; )
2007-06-20
K
Ville bara säga att Östra trafikskolan är en jätte bra skola, goa lärare och trevlig kontorist. kan absolut rekommendera den. Mvh En körkortstagare
Hej
Vi vet hur viktig vår kontorist är för Er elever och vi är jätte glada att ha Jessica hos oss som är en klippa inte bara för Er elever utan även för oss trafiklärare ; )
H/Carina
2007-06-01
Pedalen
Tillmötesgående och trevlig personal. Pedagogiska trafiklärare och bra priser gör Östra Trafikskolan kanske till stans bästa. Läget på skolan skapar bra möjligheter till övning i olika trafikmiljöer. Jag rekommenderar gärna detta företag om du vill ta körkort.

En härlig skola med personal som inte bara är härliga personer, utan hjälpsamma och drivande.
Själv körde jag med Oliver och han ligger till stor grund varför jag fick mitt körkort utan problem!
Tack så mycket!