Laddar...

Just nu 297 697 omdömen

Fler träffar Trafikskolor Göteborg

Östra Trafikskolan

Tel 031 - 19 35 64, N. Gubberog. 6, 416 63 GÖTEBORG
4,82 Baserat på 17 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

17 omdömen för Östra Trafikskolan:

RSS

2010-02-19

lyckligast i
världen

Ännu en körkortstagare

Jag har gått igenom en rad körskolor och varit missnöjd. Men östratrafikskolan var i världsklass den bästa. Bra mottagande, lugn studiemiljö och Lärare utan dess like. Hade aldrig klara det utan er!!!Tusen tack

2010-02-25

Hej och grattis till körkortet. Kul att Du uppskattar vårt arbete på trafikskolan. Vi gör alla så gott vi kan, och då är det skönt att få en "klapp på axeln" ibland. Ha det gott Carina

2009-12-07

Eran elev

NI ÄR BÄST

Oliver och Lasse ni är klart bäst!Tack för all hjälp ni är så duktiga på att lära ut och roligt har det varit oxå. Rekomenderar er till alla.

2009-12-02

Lina

Nöjd elev!

Trodde inte det kunde vara så kul på en trafikskola.Alla är jättetrevliga och det är alltid en skön stämning i lokalen. Kommer rekommendera skolan till alla som vill ta körkort!

2009-12-06

Tack för allt beröm, det värmer i hjärtat! det är en dom viktigaste sakerna för oss på trafikksolan - att våra elever trivs hos oss. Jag tror nämnligen att det är lättare att lära in något, om det är under trevliga och gärna roliga former. Lycka till! Carina

2009-11-25

Lg

Trafikskola

Världens bästa trafik skola! Vet inte om det är när jessica skiner upp bakom disken med sitt leende eller när lasse drar skämt! Att välja Östra trafik skolan i göteborg var det bästa jag gjort! Lärt mig jätte mycket saker samtidigt som jag har haft så fruktandvärt kul!

2009-12-06

Det kanske är en kombination av Jessicas ljuva leende och Lasses alla skämt ; ) Kul att Du trivs på trafikskolan. Carina "utbildningsledare"

2009-11-18

//tuutarn

Tack!!

Tack för en välplanerad och mycket pedagogisk BE utbildning.

2009-12-06

Vi har haft ett rekordår med många som har utbildad sig på *BE* och med ett mycket bra resultat, lite skryt ; ) och jag är glad att Du är en av dom som har uppskattat utbildningen. Ha det bra! Carina

2009-11-05

"moppekungen"

AM körkort

Har varit på den nya utbildningen för Moppe och vill bara tacka.Lasse du är grymt bra lärare.

2009-12-06

Kul att Du är nöjd med Din AM utbildning. Vi har hunnit med två utbildningstillfällen, och planerar att köra ett utbildningstillfälle på sportlovet om vädret tillåter. Lycka till och tát försiktigt i trafiken. Carina

2009-09-24

David

Bra!

Mycket bra lärare, bra läge och bra bilar! Trevlig personal i allmänhet :) Saknar dock internetbokning av lektioner, men det kanske kommer?

2009-09-30

Hej David Roligt att Du har uppskattat Din körkortsutbildning hos oss ; ) Internetbokningar kommer att vara möjligt att göra från den 1/11 2009. Hälsningar Carina Utbildningsledare

2009-09-01

Emma

Underbara!

Man hör om forlk som hatar sin trafikskola så man har ju tur när man istället går och längtar efter nästa lektion, och inte bara för att kortet är närmare utan för att pris, personal, läge och kunskap är super! När jag fixade uppkörningen kände jag mig säker (så säker man kan) på vägarna tack vare gedigen utbildning. Nästan så jag saknar er, Maria och Lasse! Kram Emma

2009-09-30

Det är roligt att vi har lyckats göra vår utbildning både effektiv och rolig. Det är vårt mål. Det är lättare att lära under trevliga former. Lycka till i framtiden i trafiken Hälsningar Carina Utbildningsledare

2009-08-27

M

BE-körkort

Mycket bra och prisvärt upplägg för att ta BE-körkort, men framförallt riktigt bra körskolelärare. Tack Carina och Lasse! /Magnus

2009-09-30

Hej Det är lätt att lära ut när vi har så ambitiösa elever ; ) Hoppas att allt går bra med att köra Ditt släp i framtiden. Hälsningar Carina

2009-08-27

JYT

Göteborgs BÄSTA körskola

Prisvärd körskola med en mycket trevlig personal som verkligen tar hand om sina elever! Min körskolelärare stöttade mig hela vägen till körkortet och tack vare honom klarade jag av både teorin och uppkörningen på första försöket! Tack Christian!

2009-09-30

Det är bra att Du upplevde att Din trafiklärare stöttade Dig "hela vägen". Det är en viktig känsla att känna att man samarbetar bra med sin trafiklärare. Lycka till Carina

2009-08-26

Web

Bra läge och personlig

Bra läge, enklet att ta sig till trafikskolan. Personlig och hemtrevlig med en härlig atmosfär.

2009-10-11

Hej Läget är viktigt eftersom det skall vara så lätt och smidigt som möjligt när man utbildar sig. Det kan vara tufft att hinna med att "ta ett körkort" när man har arbete eller studier, så läget underlättar givetvis. Vi är supernöjda med vår trafikskolas läge ; ) Carina

2008-08-22

högklackat

En riktigt bra trafikskola!

En skola med bra läge både lokalt och prismässigt. Smarta och effektiva i sin utlärning. Tex får man öva på områden som man kan få köra på vid uppkörningen. Ingen slötid utan pang på nästa moment så fort man klarat ett. Alltid trevlig och glad personal man kan skoja med. Superbra lärare som verkligen bryr sig och gör allt för att man ska lyckas så bra och snabbt som möjligt! Hårda i träningen, men det lönar sig när du sitter på uppkörningen och är så nervös att du skakar... Rekommenderas varmt!

2009-10-11

Hej Alla trafiklärare på trafikskolan arbetar alltid lika hårt för alla våra elever skall få en gedigen utbildning så fort som möjligt och så billigt som möjligt. Det som gör skillnaden mellan våra elever, är förutsättningen att mängdträna hemma, hur lätt eleven har för att lära och hur motiverad eleven är mm. Ha det gott Carina (utbildningsledare)

2008-08-04

Nina

Underbar tid!

Bytte till Östra efter att ha vantrivts på Guld-Hedens trafikskola. Nu blev de genast roligt att övningsköra. Lärarna är toppen och man får valuta för pengarna.. Helt klart en 10 poängare! Tack Johanna och Carina för all hjälp!

2007-10-16

lassie

hallå alla körkortskämpare

Här är en toppen bilskola som verkligen tar hand om sina elever. Rekomenderar denna skola till alla ...

2009-10-11

Hej Vi är tacksam för Din rekomendation och lovar att förvalta den väl och fortsätta att utbilda våra elever på bästa sätt ; ) Carina

2007-08-07

2007-06-20

K

Hej

Ville bara säga att Östra trafikskolan är en jätte bra skola, goa lärare och trevlig kontorist. kan absolut rekommendera den. Mvh En körkortstagare

2009-10-11

Hej Vi vet hur viktig vår kontorist är för Er elever och vi är jätte glada att ha Jessica hos oss som är en klippa inte bara för Er elever utan även för oss trafiklärare ; ) H/Carina

2007-06-01

Pedalen

Göteborgs bästa trafikskola

Tillmötesgående och trevlig personal. Pedagogiska trafiklärare och bra priser gör Östra Trafikskolan kanske till stans bästa. Läget på skolan skapar bra möjligheter till övning i olika trafikmiljöer. Jag rekommenderar gärna detta företag om du vill ta körkort.

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Östra Trafikskolan

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)