2009-10-29
P-G
Vilket drag, vilken hall =)
Härlig stämning med suverän personal som gjorde allt och lite till för oss, vilket otroligt kundbemötande. musiken var väll sådär men det var inga problem att lösa speciella önskelåtar!!
Maten var helt underbar och servitriserna fina ;)
Vårt företag har nog aldrig haft en sådan här suverän helkväll på länge, alla var på sitt bästa humör...
Vi återkommer nästa år!!!!
Ett ställe att varmt rekommendera!
2009-10-25
Missnöjd
Våra maskiner bara krånglade o man kom inte vidare i spelet när maskinerna hängde sig eller bara slutade ta bort käglorna från föregående spelare. När vi sagt till fyra ggr fick vi till slut en annan bana som var lika dålig, när vi pratade med personalen sa dom bara att det kan inte bli så utan det måste varit vårt fel. Hit går vi inte igen, 320kr/timma var alldeles för dyrt för en riktig dåligt fungerande kväll. En otrolig partysänkare!!
Tråkigt att ni hade en så dålig erfarenhet, men hallen bytte ägare sommaren 2010. Vi hoppas att ni vill ge oss en ny chans att visa oss från vår bästa sida.
2009-02-18
besviken
hit går vi inte igen, betala dyra pengar för sliten och tydligen dåligt fungerande maskiner, när vi var där. Finns bättre ställen i Borås om man vill spela bowling.
Oerhört tråkigt att ni hade en så tråkig upplevelse, men hallen har nya ägare sedan sommaren 2010 och mycket är renoverat sedan dess. Renoveringarna fortsätter under 2011. Hoppas att ni vågar komma tillbaka.
2008-09-10
Karin
Dyrt, slitet och bara en massa problem med maskinerna
2007-11-30
Nicklas
Vi var ett sällskap som åt och drack gott samt bowlade lite och hade en fantastisk kväll. Prisvärd mat.
2007-08-23
U-hamn
DEt är inte roligt att betala 300kr och vi fick spela halva tiden för att inte käglorna kom tillbaka. Skärpning
2007-04-24
Toni
Maskinerna har blivit bättre och personalen är verkligen kanon. Bra tryck på musiken
Personalen var urtrevlig och hjälpsam, maten och servicen var helt fantastisk. Vi åt tre rätters där allt var grymt gott, testa själva.