Omdömen om Mellby Bilservice HB
2010-09-29
JJ
Sjukt bra gubbar detta alltid hjälpsamma och snälla... Kommer alltid lämna mina bilar där så länge dom har öppet...
2010-09-20
Freeman
Även jag har hittat detta lilla guldkorn i Göteborg.
Lämnade in min bil på märkesverkstad en gång och de försökte lura skjortan av mig. De skulle byta hela fläktmotorn plus att de tog 1000:- för bara undersökningsavgift.
Mellby Bilservice fixade allt för ynka 1400:-.
Ärliga, trevliga, hjälpsamma och extremt snabba. Bästa verkstaden jag har kommit i kontakt med.
Rekommenderar dem till alla jag känner.
2010-06-07
theluks
Kan verkligen rekommendera dem, professionella, trevliga och förtroendeingivande.
Det enda felet är väl eftersom att de är populära så kan det ta ett tag innan man får tid hos dem :)
2010-04-12
Paulo Gomes
Jag har anlitat den här verkstaden i över 20 år, allt från skrothögar till bättre kärror och har fått samma bemötande och god service. De är ärliga, trevliga, kompetenta och mycket bra priser.
2010-02-25
Joachim L
Har både haft bilen inne på service samt fått fantastisk hjälp (gratis!) via telefon. Trodde inte att det existerade sådana här bra bilverkstäder, men det gör det faktiskt. Jag litar mer på Mellby Bilservice än märkesverkstaden!
2009-10-16
LSd
Kom oanmäld in med min Citroen C5 och föklarade att jag inte klarade av att själv byta halvljuslampor trots mycket blod svett och tårar.
Utan problem var allt fixat på mindre än tio minuter,till en kostnad som var 1/4 av vad jag betalat för byte av 1 lampa hos en märkesverkstad.
Så får man behålla sina kunder och får nya.
2009-01-27
Joakim
Intrycket är mycket bra. Rent, snyggt och prydligt. Luktar dessutom inte olja som många andra verkstäder gör. Ismo och Lasse är toppen! Sociala och trevliga med stor kompetens även inom andra bilmärken förutom Fiat och Mazda. Dom hittade felet direkt på min bil genom att provköra och lyssna till mig som kund. Den "stora" märkesverkstaden jag lämnade min bil till hade inte ens den blekaste om vad som var felet. Kan säga att dom ligger på Mölndalsvägen i Göteborg nära Ditec center och har en logga med tre bokstäver och en propeller. Skulle kostat åtskilliga många tusen kronor att laga detta pyttelilla felet på min bil om jag anlitat dom.
Rekommenderar verkligen Mellby Bilservice till er som har gett upp hoppet om märkesverkstäder. Störst är utan tvekan inte alltid bäst!
2009-01-20
Puff
Bra service o trevlig personal. alltid hjälpsamma. kanon killar
2008-06-27
PRFK
2 generationers 20-åriga erfarenhet ger högsta betyg för vänlighet, arbetetskvalitet och rimliga kostnader .
2008-05-15
Janne
har anlitat företaget under många år och är alltid helnöjd...
2008-03-14
Anton
Jättebra service med kompetent personal. Dom har bra priser och jobbar snabbt med hög kvalitet
Det finns inget att klaga på dessa trevlig och hjälpsamma herrar. Råkade en gång betala en faktura dubbelt, kort efter hörde de av sig och påtalade misstaget jag gjort och rättade till det.