Mellby Bilservice HB

Kategori: Bilreparationer

Omdömen om Mellby Bilservice HB

2011-04-14

ollu

Har bara gott att säga ...

Det finns inget att klaga på dessa trevlig och hjälpsamma herrar. Råkade en gång betala en faktura dubbelt, kort efter hörde de av sig och påtalade misstaget jag gjort och rättade till det.

2010-09-29

JJ

Jonasson

Sjukt bra gubbar detta alltid hjälpsamma och snälla... Kommer alltid lämna mina bilar där så länge dom har öppet...

2010-09-20

Freeman

Byter aldrig mer verkstad.

Även jag har hittat detta lilla guldkorn i Göteborg.
Lämnade in min bil på märkesverkstad en gång och de försökte lura skjortan av mig. De skulle byta hela fläktmotorn plus att de tog 1000:- för bara undersökningsavgift.
Mellby Bilservice fixade allt för ynka 1400:-.
Ärliga, trevliga, hjälpsamma och extremt snabba. Bästa verkstaden jag har kommit i kontakt med.

Rekommenderar dem till alla jag känner.

2010-06-07

theluks

Aldrig mer någon annan

Kan verkligen rekommendera dem, professionella, trevliga och förtroendeingivande.

Det enda felet är väl eftersom att de är populära så kan det ta ett tag innan man får tid hos dem :)

2010-04-12

Paulo Gomes

De BÄSTA!!!

Jag har anlitat den här verkstaden i över 20 år, allt från skrothögar till bättre kärror och har fått samma bemötande och god service. De är ärliga, trevliga, kompetenta och mycket bra priser.

2010-02-25

Joachim L

Ärliga, vänliga, proffsiga

Har både haft bilen inne på service samt fått fantastisk hjälp (gratis!) via telefon. Trodde inte att det existerade sådana här bra bilverkstäder, men det gör det faktiskt. Jag litar mer på Mellby Bilservice än märkesverkstaden!

2009-10-16

LSd

Toppen mekaniker,dessutom trevliga och lyhörda!

Kom oanmäld in med min Citroen C5 och föklarade att jag inte klarade av att själv byta halvljuslampor trots mycket blod svett och tårar.
Utan problem var allt fixat på mindre än tio minuter,till en kostnad som var 1/4 av vad jag betalat för byte av 1 lampa hos en märkesverkstad.
Så får man behålla sina kunder och får nya.

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer