Omdömen om Advokaterna Nielsen & Lock AB
2009-03-17
Granskad
Tycker att jag fått bra bemötande och förstående bemötande samt klara upplysningar från denna firma. Mycket bra!
2009-03-06
jkl
Jag tycker bara att dom har varit bra hittills iaf. Hjälpsamma och vänligt bemötande, min svåger har haft lock som advokat och blev friad.
2009-02-03
besviken
Dåligt bemötande och dålig pålästa vad gällande familjejuridik samt faturerat för betydligt antal fler timmar än vad som är rimligt. Ser bara till arvodet
2009-01-11
Sddes
Har haft ganska mycket kontakt med denna byrå och dom har varit mycket hjälpsamma. Susanne är mycket bra advokat.
2008-11-26
P.S
Tycker de har en arrogant, undvikande attityd och kunde inte ge något tillfredställande besked på min fråga.
Tidigar bra erfaren het från N & L,men nu bara bra bemötande, men ingen löpande information vad som skickas till motpartens advokat eller till tings eller Hovrätt, Jag har åxå , vid fyra tillfällen bett att få reda på vad notan är (vid dessa speciella tillfällen) & även begärt ut en faktura, men ännu efter två månader så har ingen sagt eller skickat någon räkning, så nu skiter jag i det & hoppas på att dom glömt mig