Omdömen om Ljunggrens VVS AB
2012-01-12
Esse
Fantastiskt trevliga och noggranna - rekommenderas varmt på alla sätt och vis.
2011-08-10
Pontus Gleisner
Helt suvveräna! Kommunikationen med Jörgen har varit oklanderlig, han har varit punktlig och utfört det beställda arbetet helt perfekt! Rent och snyggt efter utförda installationer och till ett riktigt bra pris. Vi kommer aldrig anlita någon annan firma än Ljunggrens för VVS-arbeten och kan rekommendera dem varmt.
2011-01-27
J.Björk
Deras kunskap och trevliga bemötande gör att man känner sig trygg med installationerna och servicen. Kan dom hjälpa en så gör dom det.
2010-03-02
Element
Ljunggrens kom och besökte mig för att planera jobbet. Till min förvåning kom dom på utsatt tid för besök och även installationen utfördes på angiven tid. Förbluffad!!!
2010-03-02
Oxie
Fick hjälp i alla val och våndor i mitt lilla projekt. Dom gav mig ett takpris och det höll med marginal till min fördel och arbetet utfördes som väntat.
2010-01-23
Aldrig mer Ljunggrens
Urdåligt bemötande. Kom och inspekterade vad som skulle göras över en vecka innan jobbet skulle utföras, ändå hade de inte med sig materialet, utan åker och hämtar det i Malmö...
Fakturan var oskäligt hög och jag debiterades för körning både för inspektion och för körning för att hämta material. Vid kontakt säger de "Vi ses i rätten", när jag påpekade att fakturan var oskälig och att de debiterat kostnader som inte var överenskomna
Hej Aldrig mer Ljunggrens. Jag vill gärna veta lite mer om jobbet som vi utförde hos dig. Jag känner inte igen denna beskrivning från något av våra jobb.
Vänliga hälsningar
Jörgen Ljunggren
Ljunggrens VVS AB
2009-09-16
Erik
Snabba, flitiga och duktiga. Kommer på utsatt tid och skickar korrekta och riktiga fakturor. Kan inte bli något annat än "världsklass"
2009-08-26
Oxie
Snabbt, snyggt och välplanerat pannbyte. Jag kan rekommendera dessa trevliga killar till alla.
2009-08-16
MalmöC
Bra service och kontakt med kunder. De gjorde ett mycket bra jobb med totalrenoveringen av mitt badrum. Rekommenderas.
2008-02-29
Nödläge
Trots att det var svårt att få tag på rörläggare och efter att ha hankat mig fram från A till, ja till L i katalogen så fick jag napp. Dom hjälpte mig fast dom inte hade tid. Snabbt enkelt och smidigt. Notan gick att hantera.