Pizzeria Vikingen i Eslöv

Omdömen om Pizzeria Vikingen i Eslöv

2012-01-02

Bengt Larsson

SKIT MAT!!!!!

Mycket dålig mat, hittade hår i pizzan. Äckligt!

2011-10-29

davod

bästa pizzaia

vikingen har det bästa pizza i Skåne

2011-07-18

Kalle

pizza

Nu får ni för tusan göra något åt era så kallade pizzabakare
tog en mff special o blev assjuk i magen
ALDRIG MER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-07-02

nisse

Varför har ni halal kött vi är inte muslimer
samt att era pizzor har blivit mycket sämre

2011-02-13

Silco

Sunkig kvalitet

Ingen bra deg, inga riktiga pizzabagare. Sunkigt kött, kebaben smakar kanel.

2011-01-13

Den bästa

Komiskt

Jag tycker det är ganska komiskt.. att i alla svar som viking skrivit är det fel stavat och särskrivet och sen tittar man längre ner på sidan så är alla dem bästa betygen särskrivna... kan det vara en slump eller e de bara jag som tror det är samma människa/or som skrivit det?

2010-12-09

Stefan

Uselt!

Käkade på vikingen i förrgår.
Upptäckte ett hår i maten igen!

Idag ligger jag hemma magsjuk!

Ringde till vikingen för att kolla detta, och de hävdar att skinkan inte är skinka, utan utländskt halalkött!!!

Aldrig Mer!

2010-11-21

sådär..

För min del varierar det ganska mycket, en gång var pizzan jättegod, godaste jag någonsin ätit, men nästa gång var den väldigt slarvigt gjord och var inte alls god... Därför känner man sig lite tveksam, ska man beställa där igen eller inte?

2010-10-17

FYFAN !

Otrevliga, dålig service! Maten är inte god och smakar ofta inte färdig lagad. Skulle beställa Bakad potatis med kyckling (brukar i vanliga fall ta hawaii men dom har inte svensk skinka och där med äter jag den INTE) och fågade vad man fick mer än kyckling och potatis, enda svaret jag fick var att den är exakt likadan som hawaii fast med kyckling (hawaii=ost skinka sås och annanas) När jag fick hem denna fick jag kyckling och curry utan OST, jag vill ha ost till min bakad potatis ju!, JAG ÄTER INTE CURRY! kvällen slutade med att jag blev magsjuk samt min kompis som tog en hawaii bakade potatis. Skulle helst velat ha pengarna tillbaka för äcklig och dålig mat som lede till magsjuka. känner mig lurad för kycklingen var ingenting som hawaii. Aldrig mer viking i Eslöv iallafall. INTE OK !

2010-08-03

Jc

OK, Måndags Erbj.+

Helt okej, bor nära silkos som jag tycker om. Så handlar på vikingen varje måndag pga erbjudande annars är de när jag inte är hemma och behöver hemkörning (Vilket brukar gå rätt snabbt om man jämför med gulex)

johan m

bästa maten

jag har ätit pizza på många olika restuaranger men aldrig har de varit lika goda som på vikingen

Svar från Pizzeria Vikingen i Eslöv

tack

2010-03-06

fam nilsson

ok mat, men mkt otrevlig personal

har varit stammkund innan men nu är dom Otrevliga när man ringer, otrevliga och dåligt bemötande när man kommer in och ska hämta pizzorna. ok mat, men kommer nog inte beställa mat där mer tyvärr

Svar från Pizzeria Vikingen i Eslöv
2010-05-14

Alla vi kan ha dåliga dagar e oss ett chans till..o täck på all vår personal inte talar bra svenska så jag tror att det kommer där i från...vi gör altid så gott vi kan tack för alla åren

2010-01-17

maria h