Omdömen om Datakultur Webbhotell i Skåne AB
Piret Sundberg
Tack för inspirationen!
2011-07-12
Max
Kanonservice både per mail och telefon, driftsäkra servrar, bra webmail.
Märks att alla anställda förstår värdet i varje kundkontakt.
2011-05-11
Gustav
Proffsig personal som bemöter kunder med respekt. Jag är mkt nöjd, kan rekommenderas!
2011-04-11
Katarina
Jag vill rekommendera mitt webbhotell!
2010-03-24
CAT.A
Bra priser och bra support, man får snabba och trevliga svar på ev problem. Jag rekommenderar!
2009-09-12
missnöjd
inte så bra som man säger
Hej missnöjd
Tack för din åsikt. Det står ej i ditt omdöme vad du inte är nöjd med eller vad som är fel. Vi tar gärna emot dina åsikter och vad som är fel, skicka gärna ett e-brev till support@datakultur.com så kan vi fortsätta dialogen där.
Vänliga hälsningar
Catarina, Datakultur
2009-04-28
Höglandet
Prisvärt webbhotell med bra funktioner - och framför allt med en bra support som verkligen är värd namnet. Man får snabba och trevliga svar på ev problem. Rekommenderas!!
2008-04-06
Thomas J
Har varit kund hos Datakultur i olika former både privat och professionellt i ett par år nu och är helt nöjd. Förutom en stabil tjänst och bra pris är bemötandet snabbt och proffsigt även för mig som liten kund.
2007-11-19
MaxEnström
Har haft dessa i ett par år nu och måste säga att de är riktigt riktigt bra!! Man får bra och snabba svar de gånger man har frågor, oftast även på röda dagar, nätter och helger. Aldrig haft driftstörning! All creds till de på datakultur!
2007-03-16
Monica
Allting fungerar alldeles utmärkt
2007-01-16
mquick
ag letade efter ett bra mailhotell som kunde ta hand om släktens domän/mail och jag kan inte nog berömma Datakultur's hanterade av mina behov. Snabb och informativ respons på supportfrågor, bra kostnadsnivå för mina enkla behov och än så länge bra driftsäkerhet (har ingen anledning att tro att driften kommer svajja i framtiden; snarare tvärtom efter att ha läst deras nyheter och statusrapporter).
Prisnivån är perfekt, både för enkla och mer avancerade behov. Speciellt glad blir jag av att se att företaget anammar Open Source programvara, vilket är viktigt för mig.
Datakultur får topbetyg av mig!
2006-11-24
HH
Lätt att komma igång och ha bra funktioner och beskrivningar.
2006-10-25
micke
jag förstår inte vad den där fula fisken yrar om
detta är helt klart det bästa webbhotellet
jag är kanonnöjd
2006-09-09
Rustan
helnöjd med datakultur.se
bra pris
mycket snabb service - svarar på mail dygnet runt
bytte från annat webbhotell som inte hanterade min domän korrekt och datakultur löste allt direkt
2006-09-08
Daniel
Väldigt nöjd med service och fakturor och betalsätt, spammail har jag inte fått ett enda.
Kan inte annat än tokrekommendera
2006-07-31
greta
Jag har bara positivt att säga om Datakultur. Snabb support och servrarna är snabba och har hitills aldrig under de 3 år som jag varit kund, krånglat.
2006-06-09
Emil
Snabba svar, bra service. Ett av landets mest välvårdade webbhotell, flytta in idag!
2006-06-05
Anders
Bra och snabb service tillsammans med en välpaketerad tjänst ger dem 5 stjärnor. Webmailen är riktigt bra och tjänsten har varit väldigt stabil.
2006-05-05
Jörgen
brukar inte rösta på företag men datakultur kan jag varmt rekommendera som webbhotell då de hjälpt mig mycket och svarat på alla möjliga frågor och nu funkar allt ... tack
2006-05-04
Rolf
Datakultur är det i särklass bästa webbhotellet jag har använt. De är kunniga, seriösa och har valt bra programvara. Jag rekommenderar dem till alla som letar webbhotell.
2006-04-24
Christoffer
Oerhört snabb och kunnig service, snabb registrering (jag kom igång inom ett par timmar) och Sveriges bästa pris så vitt jag vet.
Jag rekommenderar dem till alla mina vänner.
2006-04-19
Magnus
Fattar inte varför man inte läser mer om datakultur bnär webhotell granskas och recenseras. Företaget är ypperligt när det gäller webhosting. Jag har anlitat dem 3-4 år och har haft full uppkoppling i pricip hela tiden. Utrymmet är bland det absolut bästa (1GB!) och tillåter de flesta scriptlösningar man kan tänka sig använda. Dessutom en bra loginarea med bra enkla funktioner - länkar till mer avancerde saker. Supporten funkar utomordentligt, jag får alltid svar ett par timmar senare, oftast med lösning på mina problem. Även när jag ringer funkar det mkt bra. Jag rekommenderar verkligen detta framför större, dyrare och mer välkända företag, det är helt onödigt att anlita andra om man nöjer sig med de funktioner datakultur erbjuder!
2006-04-09
Björn
Bytte till Datakultur i början av året p g a missnöje med driftsäkerheten på mitt förra hotell. Är än så länge mycket nöjd, oerhört bra service för att komma igång samt stabil drift. Detta är ett hotell som jag definitivt rekommenderar och som jag kommer att fortsätta använda i framtiden.
2006-03-25
Nikke
Ett riktigt bra svenskt webbhotell med professionellt och samtidigt personlig bemötande.
Det kostar inte mycket att hyra in sig på webbhotell idag. Det man betalar för är service och support, och där är Datakultur svårslagna. Jag blir alltid lika förvånad av hur snabbt och koncist jag får svar på mina frågor, oavsett vilken tid på dygnet jag ställer dem.
Datakultur får alla mina rekommendationer.
2006-03-15
Petit
Datakultur är ett mycket välskött webbhotell, som jag haft i ett par år nu. Utrymmet är bra och det är enkelt att administrera och hålla ordning på sin webbplats.
Säkerheten mot intrång är hög.
Supporten är kunnig och snabb, både per epost och telefon. Har man strulat och behöver hjälp att rätta till något, är supporten mycket hjälpsam.
Rekommenderas!
2006-03-13
Björn
Letade länge innan jag hittade det här webbhotellet. Datakultur kombinerar låga priser med snabb och personlig support. Har varit kund sedan 2003 och hittills inte varit med om några allvarliga störningar.
2006-03-06
HS
Har fungerat perfekt i ca 2 år. Supporten är mycket snabb, trevlig och kompetent.

Ett webbhotell som lever upp till det man som kund önskar sig: snabb registrering, enkelt och tydligt, vänlig, otroligt snabb och gratis support både på telefon och mejl, fattar ni vad bra?!