Rauhrackel, Restaurang

Omdömen om Rauhrackel, Restaurang

2012-04-14

Jakob

Sämsta servicen någonsin?

Räkna inte med att du får ett bord bara för att du bokat. Mitt sällskap fick snällt vänta i de trånga lokalerna, eftersom vårt bokade bord strax var klart. Efter att ha stått i vägen och väntat en timme efter den tid vi skulle få tillgång till bordet gick vi. Vi fick ingen ursäkt och ingen kompensation, utan fick gå runt och leta efter en ny restaurang som hade plats för ett stort sällskap, primetime, en fredagkväll. Uselt. Tips, gör som jag och undvik stället.

2011-07-20

Melinni

Lunds mest överskattade restaurang.

Jag hade hört mycket gott om Raurackel, men kan tyvärr inte alls hålla med. Inredningen är otroligt kitschig och ful, den stackars personalen är utklädd i pinsamma outfits och maten är inget vidare. Jag åt en pubmacka som smakade ingenting alls. Min vän åt en schnitzel som var torr och hård och också den smakade inget alls. Förstår inte varför det här stället så ofta är fullbokat, jag tänker då inte återvända.

2011-05-30

Johan N Johan N

Bästa ölen i Lund

Klar favorit i Lund. Kan vara trångt. Boka bord i god tid.

2010-10-17

Stefan

Skolmat

Ur ett svenskt perspektiv möjligen godkänt, men jämfört med schnitzeln jag åt i Berlin i somras är den i klass med svensk skolmat. Och var fanns såsen?

2010-08-22

PP

Otroligt god mat!

Fantastisk mat. Vi provade laxen, Schnitzeln och grillspettet. Det smakade gudomligt. Ölsortimentet var otroligt bra, vinlistan kan dock förbättras.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger