Da Marco Ristorante Pizzeria Pub

Omdömen om Da Marco Ristorante Pizzeria Pub

2011-08-25

Pugg

Underbar uteservering

Jag gillar pizzorna här. Klart bästa uteserveringen i Majorna. Tycker också det är charmigt med den blandade publiken. Vanliga Svenssons och barnfamiljer blandas med Majorna finest:-D

2011-07-12

Miriam Hermanson

Trist

Efter att ha hämtat hem pizza från da marcos i många år så kom dagen då min mozzarellapizza saknade mozzarella. Jag ringde och klagade, men döm om min förvåning när jag fick veta att det visst var mozzarella på pizzan. Visserligen syntes den inte, och den smakade inte mozzarella, men bagaren envisades med att den var "som vanligt". Efter detta otrevliga samtal så byter jag nu hämtställe. 89 kr för en mozzarellapizza utan mozzarella är inte prisvärt!

2011-04-27

grymt

2010-07-16

P.E

Bra pizzeria

Bor i Borås, men är i Gbg och hälsar på släkt och vänner då och då. Brukar då ofta gå till Da marco och äta med familjen. Är alltid nöjda med mat och service. Sedan kan man kanske klaga på att vissa gäster kanske inte riktigt är helt hundra, men sådant förekommer ju över allt. sedan tycker min dotter att servitören med krullig hår är sååå snygg. Vilket gör att vi på något konstigt sätt hamnar där även fast jag och frugan är sugen på något annat, men det är ju en annan historia.

2010-03-15

Simon

Fullträff!

Har vart på och smakat på många olika pizzerior runt om i Sverige och även i ett par syd-europeiska länder och fått en klar bild av vilken som både smakade bäst och fräschast. Da marco var den bästa pizzerian! Trevlig service, Riktigt fint ställe och framförallt bästa pizzan! Rekommenderar starkt!

2009-12-18

synd på ett sådant läge

Dålig mat, otrevlig service, ljumna öl,

2009-12-18

aldrig mera Darco

ny ägare ett måste

dålig service om det fins någon
av slagna öl
maten nästan oätlig
mörk och slitna lokaler
fluger på toa
Bra gäster och bra uteseriving

2009-12-09

Tintin

Nästan toppen

En av de bäste ställena för en lunchpizza. Testa deras Atomico. Dagen under lunchen är hyfsad. Snabb service och bra personal

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger