Omdömen om Haralds Cykel & Reparation AB
2012-01-11
Katrin
Fick punka på barnvagnshjulet idag, ringde och hörde med dem om jag kunde komma in. Fick det fixat och till ett bra pris omgående! Mycket nöjd!
2009-11-23
apan
Billiga delar till äldre mopeder. Om han kommer ihåg att beställa dom dvs.
2009-07-14
Mkt nöjd!
Snabba och prisvärda med stort cykelkunnande. Bra reparation av min relativt gamla damcykel. Blev ej så dyrt som jag befarade. Återkommer som kund och kan rekomendera denna butik åt andra kunder!
2009-05-04
*****
Trevligt bemötande.Snabb och bra service.
Jag är glad att Haralds cykel finns för jag älskar att cykla och gör det hela året.
lena
2008-10-22
Nöjd kund
Stamkund med citybike samt MTB med hårt slitage. Snabba reparationer, god service och schyssta priser.
2008-08-02
Besviken
En av få som tar sig an renovering av gamla mopedmotorer. Skicklig men slarvig. Slarv blev en sönderslagen motor och dyr nota som resultat.
2008-06-16
Norran
Lämnat in cyklen på service samt på däcksbyte. De satte däcket åt fel håll och missade att koppla in navgeneratorn. Småsaker som sänker betyget. Växlarna kärvar, lite felinställda, trist.
2008-05-19
Fix & Trix
Han kan det mesta, hjälper till med både gammalt och nytt. Det finns inte många sådana killar kvar. Dessutom är han lika trevlig mot alla, både gammal som ung. Jag rekommenderar Harald starkt.
2007-06-17
Nenne
Jag har låtit laga familjens cyklar på Haralds i typ 5 år nu. Han är färdig i tid, korta väntetider, och väldigt billig om man jämför med andra cykelreparatörer i Jönköpingsområdet. Rekomenderas varmt!
2007-06-13
SACHSEN
EN RIKTIG KLIPPA ÄR HAN HARALDS FAST HAN INTE GILLAR ÖIS
2007-05-11
Yohanna
Hos Haralds cykel har jag alltid fått ett oerhört bra och personligt bemötande, de gör alltid det där lilla extra för kunderna. Ett exempel är när jag lämnade in min cykel för riktning av ett däck och när jag hämtade den var även växlarna inställda! Cykeln blir alltid mycket väl ompysslad :) Imponerande med tanke på hur mycket de verkar ha att göra...
2007-04-26
nöjd kund
Snabb service och bra priser.Måste vara billigast på cykel-reparationer i stan.
2007-04-16
cyklare
Alla älskar haralds cykel & reperation? eller har jag fel?
Om Stockholmaren är i butiken lämna för guds skull inte in cykeln! han kommer att utföra större arbete på cykeln utan att ringa och fråga om det är ok. Jag lämnade en cykel för vårservice (skulle kosta 495kr) sen när jag ringde för att kolla om cykeln var klar så sa han att det skulle kosta 814kr, Detta har hänt två gånger nu. INTE OK