Omdömen om Hårklippet
2010-09-06
helt klart bästa salongen och frisörerna i stan,har bra priser, och trevliga :)
2009-10-21
Har varit till andra men återkommer hit. Helt underbara människor som jobbar där. Lägger ner tid och engagemang för att få till det bra. Dom vet vad man passar i samtidigt som dom följer det man ber om.
2008-11-03
Eksjöbo
Jag har också prövat olika salonger. Hårklippet är bäst.
2008-03-25
Efter att ha provat flera olika salonger som nyinflyttad, hittade jag äntligen till "Hårklippet". Där förstod de precis vad jag ville ha! Mycket effektiv klippning. Har även tagit 3-åringen och 1,5-åringen dit, och de hanterar små barn utmärkt!
2007-09-26
Duktig personal som lyssnar och som bryr verkligen om sina kunder. Inklusive att det går att skämta och prata allt möjligt med dom precis som det ska vara. Det är som om varit kund där i ca 10 år. Hela min familj är jättenöjd. Så vi hoppas ni är här för att stanna tjejer. Från en återkommande familj. :)
2007-08-28
Josefin
Gjorde hårförlägning där 3 månader och jag är jätte nöjd det kostar lite mer än andra ställen men de e värt varje öre för de tar tid på sig också och gör ett bra jobb..har vart i andra salonger där dom fixar allt på en timme det är inte bra man tappar mycket och det ser risigt ut snabbt.... har haft löshåret i 3 månader nu och har bara tappat 2 st. vill ni ha förlängning rekomenderar jag er att gå till Hårklippet är jätte nöjd kommer tillbaka
2007-05-29
Frigi
Snabb och effektiv personal. Alltid trevliga. Lätt att få tider. Mycket duktiga.
2007-05-08
Semlan
Klart den bästa salongen i stan. Mycket kunnig trevlig personal som lyssnar på kunden.Har klippt mig där i många år och alltid gått därifån supernöjd.Bra priser.Väl värt ett besök.
2007-05-07
Semlan
Trevlig personal. Är ärliga och kommer alltid med råd och tips. Hjälper till att hitta frisyrer man passar i. Bra priser. Har alltid varit nöjd när jag gått ut därifrån. Rekomenderas varmt !
2007-05-06
Semlan
Jag är alltid nöjd när jag kommer ut från Hårklippet.Dem är mycket trevliga och servicebenägna.Man känner att de tar sig tid. När man föreslår en frisir man vill testa talar dem ärligt om om de tycker att man skulle passa i den eller inte . Sen kan dem komprimissa så att resultatet blir så som man ville ha det och som man passar i.Ligger på en bra mycket prisvärd nivå.Jag rekomenderar dem varmt både till gamal och ung.
Under klippningen pratades det inte speciellt mycket med mig som kund, han som klippte mig kändes alllmänt stressad. Det var någon anna kille där inne som tvättade mitt hår och likaså fönade och gjorde i ordning det (medan frisören klippte en annan) kändes inte alls profetionellt och personen som tvättade och fönade var inte studerande frisör. Luggen blev ojämt klippt, jag sa då till och han klippte igen men det blev ändå ojämt. Ville ha lite tunna ljusa slingor i håret men såg ut som fartränder upptill (i håret blev de bra). Dessutom stämmer inte priser överens med de dom säger över telefon.