One To One AB

Omdömen om One To One AB

2012-05-18

David

Skitföretag!!!

Blev uppringd och skulle bara bekräfta mina adressuppgifter...sedan plötsligt skulle de skicka en faktura på 2900:- exkl moms!!! Vilket otroligt oseriöst företag! Om de försöker skicka mig en faktura för INGENTING tänker jag gå hårt åt dem!!!
Mitt tips är: Lägg på luren direkt! Lyssna inte på skitpratet...

2012-05-16

Daniel

Bluffföretag

De ringde precis upp mig och påstod att det är de som ansvarar för mitt företags uppgifter på google vilket inte stämmer. När jag började ifrågasätta honom så la han på luren mitt i en mening.

Det är tydligt att de försöker lura företag.

2012-05-11

Mats

Mats

Blev uppringd av en säljare härifrån förra veckan, han sa inte att jag redan var kund, han sa inte heller att man var tvungen att säga upp det eller något sånt? Han var tydlig och trevlig i samtalet och förklarade vad det gällde, valde dock att tacka nej för i år! pga för mycket utgifter redan.

2012-04-24

Siv

Vilket skämt bolag

Massa skrammel och prat i bakgrunden så man knappt hör vad dom säger.
Påhittade avtal som inte går att sägas upp.

2012-04-14

Bertil

Varning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Använder påhittade referenser!!! Har själv blivit använd som referens, har aldrig på någotvis varit kund eller på annat sätt haft kontakt med dem!Ändå använd som referens som nöjd kund.Oseriöst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-04-04

Johan D

Användare

Som användare gillar jag 121.nu Relevant innehåll som visas upp på en bra sätt. Företagsdatat är uppdaterat och sökbart på ett bra sätt. Det går att se omdömen om företag vilket också är bra. Bra jobbat!

2012-02-15

Erik Arnell

Bluff!

Försöker sälja en tjänst som de ljuger om att jag redan har, allt de gör är att lägga upp en företagslogga på deras sök site för X antal tusen.
Ett företag i klass med baltic inkasso.

2012-02-13

Linda

Skam!

Läskig försäljnings teknik. Ljug att man måste vara med just dem, annars finns man inte. Priset informerar de inte om. När jag frågade hånflinade säljaren åt mig. Riktigt LÅGT!!!

2012-01-27

Per W

Bra tjänst för nyföretagare. Ger både trafik och nya kunder relativt snabbt. 121.nu har även gjort min hemsida.

2012-01-21

Johan Larsson

Bra effekt på annonsering

Fick bra effekt på min annonsering under 2011. Märkligt med alla 1 stjärniga betyg här. Kommer troligen från en massa oseriösa säljare som jobbar på mindre tm-bolag...

2012-01-12

PG

Blufföretag

Oseriösa säljare ringer och tjatar om att man redan är kund hos dem. Inga av de betyg 5 som getts här på Rejta är annat än deras egna. (Vilket i sig också gör denna sida till en ganska oseriös sida där företagare kan göra ohämmad reklam...)

2012-01-09

Jonas

Sjukt Nöjd

Bra service, fick väldigt mycket trafik till min sida. Tack för allt 121

2011-12-05

Anders Ivarsson

Ger mycket trafik

Ligger med här med en egen profil med logotype och c:a 20 sökord. Säljaren var trevlig och produkten håller vad den lovar. Köpte när jag såg att de själva var en av de flest besökta företagsportalerna i Sverige.

2011-11-15

Kristina

VARNING! Lurendrejeri

Jag har fått två liknande samtal ifrån 121.nu sedan jag startade en enskild firma. Idag blev jag uppringd av en man som ville se över om mina kontaktuppgifter fortfarande stämde, vilket de gjorde. Han undrade också om jag ville tillägga något, utöver grunduppgifterna som kostar 3XXX kr eller om jag var nöjd så?
Ursäkta, när kom frågan ifall jag villa köpa en tjänst över huvud taget? Nej det kändes som att 121 medvetet lagt upp frågan på ett vis som att om jag svarade "nej" så var jag ändå nöjd och vips får en faktura på dryga 3000 kr. Ingen säljetik alls! Jag sa uttryckligen att jag har inget behov av att finnas med överhuvud taget och vill inte köpa någonting. Det ska inte behövas. Inte att lita på!

2011-10-05

bluff

låter som man är kund hos dom och man "bara" vill uppdatera kundregister!!!!!!!!!! jag läste högt från den här sidan och sa NEJ TACK, undrar om det kommer en faktura....... SVIN

2011-09-29

Johan

Varning bluff

Dryga oseriösa säljare. Borde finnas lagstiftning lagstiftning mot sånna företag. Ush...

2011-09-07

Dan Andersson

Egen företagare

Då ringde dom igen, sa samma sak som förra året.Ville kolla om allt var lika, adresser mm, och gav mig deras fantastiska erbjudande på "bara" 2700 kr. Jag la bara på, orkade inte ens lyssna på honom... SUCK

2011-05-31

Jessica

Dryg telefonförsäljare

Ringde upp mig gällande mitt företag, de ringde från nr 08-50255553 så tydligen finns dem i Sthlm också. En dryyyyg säljare som pratade så man knappt hörde va han sa, slöddrade som att han var full och var mycket ljud i bakgrunden (med mening?). Jag hörde knappt vad han sa att företaget hette, och ville kontrollera mitt företags adress. Jag blev så irriterad på hur han pratade och la på luren. Hoppas verkligen inte att jag får en faktura nu för då blir jag galen. Hatar telefonförsäljare och kommer aldrig gå på nåt sånt skit. Ringde en annan säljare med liknande "erbjudande" igår... SUCK

2011-05-18

catering

Varning för riktiga idioter

Blev uppringd av en säljare som hävdade att jag sedan 1år tillbaka hade ett provabonnemang, nu ville han bara kolla så uppgifterna stämmde. Gick inte att driva företag utan deras sökmotor, han visste inte ens vad mitt förtag hette......... det är en hobby verksamhet!!! så jag klarar mig utan hans sökmotor!! vilket jag talade om för honom. Talade vänligen men bestämt om att jag aldrig hade pratat med honom, vare sig jag eller min kollega.

Efter att ha kollat här på Rejta ringde jag upp säljaren och talade om vad jag tyckte om sådana som han. Det var inga fina ord!! Men det kändes skönt....

0 stjärnor till One to One

2011-05-09

M Falk

Skamligt

Alla liknande företag bygger upp sin försäljning på volym. Har du nog stor volym så får du in tillräckligt med kunder. Om de säljer sina fakturor så får de direkt in pengarna och företaget som köpt fakturan driver in pengarna med alla medel.

Jag blev uppringd och förfrågad om adressuppgifter. I slutet börjar säljaren snurra in sig med att det skall kosta 2500:- att ha kvar dem samt få med logga.
Jag kräver bekräftelse per mail att jag ej har beställt någon produkt och att jag inte kommer få faktura. Samt att jag tar hans "namn" och säger att jag med 24h mellanrum själv kommer ta kontakt i väntan på att jag får min bekräftelse.
Det blev helg och nu måndag gick jag in och sökte och hittade igen omdömena här på rejta.se.
Där fanns det med nr till försäljningsansvarige.
Jag ringde honom och krävde in samma sak.
Han var tillmötesgående och sa även att jag ej skulle bli uppringd något mer.
Min enda stjärna är pga av honom.
Nu får vi se vad som händer.............

2011-04-21

Andreas Berggren

Bara bluff!!! Säljare som ljuger!

Vilket skitföretag! Ringer och säger att man automatiskt är med i deras register på prov. Sedan när provperioden är slut, ja då ska man betala. Men det var väääääligt svårt att komma till den slutsatsen för säljaren. Försökte på alla sätt och vis slingra sig om att man visst måste ha deras tjänst för att över huvudtaget ha ett fungerande företag. Vilken skit!

2011-03-19

Företagare

Bra tjänst

Väldigt bra tjänst. Gillar skarpt den ekonomiska infon.

2011-03-11

Marlene Lundgren

Förjävliga säljare

Även jag har blivit kontaktad av dem och en faktura dimper ner i brevlådan en vecka senare. Jag tänker bara att det är en bluffaktura och väljer att inte bestrida den då. Sedan kommer en betalningspåminnelse en månad senare som jag VÄGRAR BETALA! Jag ringer upp och säger att jag inte tänker betala, kommer polisanmäla dem om de inte drar tillbaka den. Försäljaren * säger att jag ingått ett avtal, jag får höra inspelning som enligt honom är i "slutet" så jag ingår avtalet... Jag har skrivit hela samtalet på min blogg och hur jag nu har bestridit det.
De använder sig av fula knep för att snärja in en!

2011-02-17

Janne

Bluff företag som skickar bluff fakturor!

Lägg genast på om de ringer. De frågar om din adress stämmer sedan skickar de en faktura på flera tusen.

Hela nätet är fullt av inlägg på folk som blivit blåsta av detta företag, prova att söka själva!

Märkligt att det bara finns 1'or och 5'or i betyg för företaget. Garanterat att varenda 5'a de har här är inlagd av dem själva för hur många är det som är så nöjda att de ger en 5'a och dessutom gör sig besväret att söka upp en sida där man kan betygsätta företaget.
Bluff, Bluff, Bluff, Bluff........

VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING!

2011-02-10

JR

Fult spel

Jag har ett litet företag och blev för några dagar sedan uppringd av en kille som frågade om jag ville ha kvar samma adress. Eftersom jag flyttat uppgav jag en ny adress. Fattade ingenting av vad som sedan hände, men nu sitter jag med en faktura på 2900 och har just ringt dit. De ska ringa tillbaka sa de. Vi får väl se hur det blir med det. Jag har inte råd att som liten företagare betala denna faktura, sitter med gråten i halsen. Det gör mig så j-a sur att vissa människor sitter och blir rika på sånt här. Gah!

2011-01-28

Susa

Fruktansvärt arbetssätt!

Har varit i ordentlig klinch med dem efter säljarens påstående att jag gått med på deras upplägg. Mår skit idag rent ut sagt! Känner igen de andras berättelser...
De som satt 5 solar är garanterat anställda eller kompisar. Patetiskt!!

2011-01-04

Irriterad

Avskum

De ringer från bl.a. 036-3320186, dom berättar att om man inte är med hos dom så tas man bort från "Google". Helt fel !!!

2010-12-13

Trött företagare

Helt oseriösa

Det är helt otroligt att någon kan ge dem betyget 5. Använder sig av gamla beprövade metoder. "Vi vill bara kontrollera om dina uppgifter stämmer..." När man tackat nej till deras utökade tjänst nämner säljaren något om baspaketet för 1900+ moms. Hoppas man aldrig hör något av dem igen.
Man får vara noga med att aldrig säga ett Ja någonsin när sådana där ringer.

2010-11-20

Joakim C

Mycket nöjd!

Grymt bra service och trevlig personal. Duktig säljare som varit i kontakt med mig under tre år, och varje gång har jag varit lika nöjd med det införande jag fått.

Sajten är förövrigt riktigt proffsigt gjort, och det märks att 121.nu blir större med åren.

2010-11-12

Lurad

Lurad av 121.nu

Riktigt slipad telefonförsäljare! Vill bara säja att ni alla ska akta er för detta företag!!!
De är INTE seriösa då de ger sken av att man är kunder hos dem och de bara vill kolla att samma uppgifter stämmer från i fjol. Har skrivit en varning till svensk handels lista och kommer att gå vidare med anmälan mot deras sk. orderbekräftelse.

2010-10-29

Daniel R

Falsk marknadsföring!

Enligt säljaren ligger alla över 95% av alla Sveriges företag hos dom men om man räknar på deras bokslut 2009 som var 23,711000 delat med Sveriges 910028 företag minus 5% så borde ett abonnemang kosta 27kr och 43 öre! Fick dessutom en ordervbekräftelse utan att ha accepterat. Skulle jag betala 2500 för nåt jag inte beställt när det är värt 27 kronor! Tror inte D!

2010-10-23

hj

kikat in

har kikat in lite och tycker att detta verkar vara en bra investering! kan kanske vara något att satsa på i framtiden!

2010-09-27

jb

fuskfakturering

har du samma adress som förra året? är du intresserad av en större annons? nej, så du vill bara fortsätta ha basuppgifterna (=2700 kr + moms). Det kan dom glömma. Det är vad jag kallar bad business.

2010-09-27

Christoffer

Varning, blufföretag

De ringer till dig och frågar om du har samma adress som förra året, dagen efter får du en faktura! Oseriöst. De positiva omdömen kommer sannolikt från de anställda på one-to-one (mer kända som 121.nu)

2010-07-08

LI

Bra sajt

Given sajt att använda! Får mkt nytta av informationen på 121.nu. Är inte kund än, men använder tjänsten dagligen.

2010-06-11

C.

BLUFF!

Fick ett samtal från dom när jag stod och arbetade inne på en industri som skramlar,hörde knappt vad som sas, hörde bara nått om att jag skulle ha en faktura inom 2-5 dagar, trots att jag inte gick med på något så dyker en orderbekräftelse upp. Blir polisanmälan mot detta företag på måndag !

2010-05-28

Anders

Luren drejare

Dem skickar ut kontrakt fast man inte har beställt något och vill ha 35% i avbeställnings avgift. Är mycket pengar för ett litet företag.
Ringer även under tider när dem vet att man har mycket att göra och inte kanske kan svar tydligt nog

2010-04-21

Glenn

Värdelöst

Fattar inte vad som är bra med detta företag. Dom påstod att dom kunde ta bort mitt företag från Google och Hitta.se med mera om jag inte fortsatte vara kund hos dom. Tydligen hade dom ringt mig någon gång i fjol då jag sagt att jag gärna ville prova deras tjänster gratis, då jag ytterst sällan svarar på suspekta nummer och _aldrig_ går med på något över telefon tycker jag detta är mycket märkligt. Dom sa även att besöksstatistiken på min hemsida hade gått upp med flera besökare per dag med hjälp av deras tjänst, vilket är en ren lögn då dom inte kan kontrollera flödet till min sida.

2010-04-20

Vaken företagare

Se upp!

Tycks vara ett av dessa förtag som säljer in en tjänst
högst meningslös för de flesta, dessutom på ett
utstuderat vis! Finns en uppsjö av sådana här företag!
Var observant!

2010-04-06

Jake

Grymt Bra!

Sjuukt bra sida som har hjälpt min egna hemsida att få en massa mer besökare!

R1000925;Informationstjänster