Mariannes Grill

Omdömen om Mariannes Grill

2012-05-05

Monica B

Utsökt

Äter alltid kebab med ris eller bröd. (För att de suger åt sig den goda såsen så bra). Ursnabb service. Älskar att man har "fritt" salladsbord för att fylla på med mer grönsaker och sås.

2012-02-15

Bra!!!

Jag jobbar i fyrislund och äter lunch där flera ggr i veckan.
Kockarna arbetar snabbt och trots att det är lunchrusning och milslång kö så får man sin mat på nolltid, och framför allt deras pommes är fantastiska.

Den enda lilla detaljen skulle väl vara att pga populariteten är det ofta kö långt utanför byggnaden, så man kanske kan önska ett större utrymme, för på vintern är det inte kul att stå ute och frysa... men att kön är så lång har å andra sidan en anledning! :)

2011-06-02

Fredrik

Lätt bästa..

..kebaben i stan! Dom serverar tydligen annat också, men 99 tallrikar av 100 som serveras innehåller kebab :)

(ok dom har en massa annat också, men jag har bara ögon för kebaben!)

Lokalen kanske är lite tråkig, men maten är kanon!

2011-03-27

idolized

++++++

2011-02-25

M-Lo

Dunder

Sveriges klart godaste kebab!!!!

2010-12-20

Överlägset

Bra läge vid gamla E4. Sibyllakökets utökade meny, klassisk husman och alla kebabvarianter. Stora portioner.

2010-09-28

godaste kebaben i uppsala

Riktigt bra service. Glad personal och bra mat trots kön av gäster. Rekommenderar verkligen ett besök, s mysigt!
Tack Mariannes Grill
Dem har också facebook grupp http://www.facebook.com/group.php?gid=40700935694

2010-07-09

Jonas

Bäst

Min favo-grill i stan . Stora portioner o Ägaren är inte snål :) . Ni kan äta där ;)

2010-07-08

Emilia

Min Favorit

Jag äter ofta Dagens på lunch . Finns ingen bättre ställe att äta Husmanskost ;) . plus dem har trevliga personaler.

2010-06-30

Olle

Godaste Kebaben i Uppsala

Det är godare än att äta i turkiet ;)

2010-01-16

Deniz