2009-10-22
suss
Vi höll 40 årsfest för 36 personer en lördag. Vi är mer än nöjda med miljö och mat. Dans på vån 2 funkar bra. Hemma-hos känsla fick alla att må bra och festa loss.
2009-10-09
Lunchgäst
Hög ljudvolym och mycket spring, samma känsla för mat-ro som McDonalds. I varje fall under lunchöppet. Helt ok mat dock.. Men som helhet, överskattat. Stans dyraste dessutom.
2009-02-25
Kicki
Alltid vällagad och god mat.Fantastiskt salladsbord. Mycket tevlig personal i trevlig miljö. En riktig höjdare till hemtrevlig restaurang som jag gärna bjuder med mig en god vän till. Vi blir aldrig besvikna
2008-06-19
Helnöjd
Helt fantastiskt ! Vilket underbart nybakat bröd.Ville inte gå därifrån, kommer absolut tillbaka.
2008-06-13
Å.W.
En restaurang med lyxkänsla och kvalité. Otroligt stort och gott salladsbord och vällagad husmanskost. Rekommenderas varmt!
2007-08-07
H.M
Den godaste salladsbuffén någonsin och maten ska vi inte tala om =) Verkligen värt att provas på!
2007-06-18
ansa
Mysig restaurang med lite gamaldags "atmosfär".Rena vita dukar, vänligt bemötande. Mycket god bufè, mycket att välja på.Lagom kryddning.God efterrätt och smariga kakor till kaffe.Allt hemma gjort.Lite dyrare men det är det värt.Obs! Måste provas.
2007-02-02
Kussen
Jätte god mat, alltid. Antonio är en fantastik kock! Och tack Tina.
Bästa lunchkrogen i Kungsbacka, utan konkurrens. Har vänner som åker från Göteborg bara för att äta här. Enda problemet är populariteten = köerna. Det borde finnas en Storgatan 1 i vartenda kvarter. Andra krögare, gör studiebesök här och lär er!