Kategori: Försäkringar Banker, hypoteksinrättningar Fastighetsbolag
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Länsförsäkringar Bergslagen
2012-01-12
Anders
Allt är bra om man inte drabbas av en skada, då är de fullständigt katastrofala. Googla ni är inte ensamma, utan LF är Sveriges mest stämda bolag.
2010-04-14
whiplash
Mycket bra försäkringsbolag, vid sjukdom på barn har jag fått ha samma handläggare i 17 år inga problem med ersättning vid påkörningsolycka, snabbt beslut med trovärdig invaliditetsgrad, med Länsförsäkringar kan man känna sig trygg, bolaget är nära sin kund och tar igenom detta och ansvar för sina försäkringare. LF blir INTE din motpart när du verkligen behöver dem. De tar ansvar för sina försäkringare och kunder du kan känna dig trygg hos dem.
2009-12-15
RS
Se Nerikes allehanda 15 dec. Dömer delad skuld trots att polisen friat ena parten i tyrafikolycka. Bondfångeri snarare än försäkringsverksamhet. Allt för att plocka dubbla självrisker.
2009-09-09
EvaPeva
Supertrevliga Anders H hjälpte mig mkt pedagogiskt o bra då jag skulle anmäla att min värmepump gått sönder! Dessutom jagade han en kollega på bilskador som det tyvärr inte fanns någon ledig, men han den gode Anders tog mitt tel.nr och förhoppningsvis ringer någon upp i morgon!! Tackar för den servicen!!
Irritationen när vår endast 3,5 år diskmaskin pajade lindrades av deras utmärkta service. Korrekt värdering utan tjafs, blixtsnabba mejlsvar och allmänt trevligt bemötande.