Kategori: Skomakare, beställningsskomakare Tvätt, kemtvätt - Hushåll
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Svava Sko- & Nyckelservice
2011-07-22
Krister & Anette
Tack för ett gott arbete och trevlig bemötande. Var på genomresa och stannade i centrala Uppsala, då händer det som inte får hända, låser bilen och nyckeln går av mitt i tu googla ringde runt ett antal ställen , vart hänvisad till er och det kunde du ordna. Stort Tack
Tack för omdömet!
Välkommen åter.
2009-09-11
Eriksson
Kan tyvärr inte hålla med tidigare skribenter. Det var dyrt, 140 kr för en enkel omklackning, inte särskilt trevliga heller. Okej utfört arbete. Fortsätter leta efter stans bästa skomakare!
Kära Kund!
Alla priser baseras på vilket material man lägger på klackarna och storlek, om dom är slitna,behövs lägga på faner ,lim etc. om det är ihåligt i klacken så måste man lägga på en hård men ändå mjuk hållbar klack, sen om det är så att man lägger på faner runt klacken så att den blir så lik originalen som möjligt så tillkommer det extra. men i dit fall så kan jag inte bedöma vad som har gjorts iom att vi bara av inlägget kan läsa att det var dyrt,,
Vi har försökt i butiken att lägga fram en prislista så att kunderna kan på ett ungefär se vad det kostar , MEN det funkade tyvärr inte iom att kunden läser i listan och ser frånpris men aldrig slutpris, då blir det fel när kunden hämtar ut varan och har ett helt annan prisbild i huvudet.
Frågar kunden vad det kostar så är det ALLTID det priset som gäller och inte högre, (Billigare kan det bli)
mvh Svava Sko & Nyckelservice
2009-08-10
Johansson
Vi har alltid fått ett trevligt bemötande . Bra service. Det andra imponerande saken förutom ett gott och fint arbete var att man får ett sms när skorna är färdiga,, helt suveränt , rekommenderar varmt denna skomakare. Mvh Familjen Johansson

Kommer aldrig att gå någon annanstans hädanefter.
Tack för att ni fixade min handväska!
Tack för omdömet!
Välkommen åter.