Omdömen om Dalias dam- och herrfrisering
2011-09-29
För ert eget bästa.
Inte värd att gå till henne, Inte nogrann, klippte öron av mina barn med maskin, kom hem med sår och håret såg ut som de var klippt med en gräsklippare!!! Så fruktansvärt och var klar på 5min, salongen ser ut som en 70-tals salong ush för dålig på ALLT!!
2010-12-14
helena
blev tippsad av mina vänner. de var så snygga i håret. vilken fin salong, fint bemötande o va duktig. mycket nöjd me mina slingor jösses vilka priser. duktig, noga, snabb och en. på återseende
2010-12-14
Emelie
jag hargått till många frisörer men har aldrig blivit så nöjd, snygg med mitt hår. dalia ska ni verkligen gå till. så ren så trevlig så förstånde och väldigt duktig. tack så mycket för att du finns
2010-07-12
Julia Lindeén
Blev tipsad av en vän att Dalia är jätteduktig med extremt bra priser! Jag blev såååå nöjd med klippningen, aldrig fått så fina beröm förr mitt hår som jag fått efter klippningen i den lilla trevliga salongen! väl bemött och supertrevlig, rekomenderas!!
2009-03-27
Susanne
Trevlig liten salong med mkt trevligt bemötande, supernöjd med klippningen och färgningen av mitt hår, dessutom till ett bra pris! på återseende!
2009-03-16
cicilia
jag har aldrig varit så nöjd med mitt hår som jag e just nu.:) tack för din hjälp och ditt fina bemötande och vi ses snart igen.
2009-01-24
Svensson
Mycket trevlig frisör i fin lokal.. Noggrann när hon klipper och bra priser. Jag blev riktigt nöjd!
Trevlig, personlig!
Duktig =)