Omdömen om Hyrbilfor99.com
2011-03-10
Henrik på Simrishamnsgt
Jag har hyrt där flera gånger utan problem. Förvisso har jag aldrig råkat ut för böter, skador eller annat som skulle kunna kräva en utredning och eventuellt ge problem. Men eftersom jag är en bra kund som inte skapar problem så har Hyrbilfor99.com aldrig behövt vidta åtgärder. Människorna som har gett dåliga betyg verkar antingen har klantat till det för sig eller så är de anonyma, vilket säger allt! Det är bara att hyra på, det kommer jag göra!
2011-02-11
laban
tummen ner för detta företag som hänger ut sina kunder med namn när de önskat vara anonyma.
2010-08-03
Erik
Har hyrt släp flera gånger hos dem och det har aldrig varit några problem. Som sagt, billigt och bra.
2010-07-18
Shiva har helt rätt. Den värsta biluthyrare jag nånsin sett i hela mitt liv. Olycktligvis går inte att ge mindre än en stjärna. Rekommenderas aldrig
Obs: HYR ALDRIG!
Hej Anonym, om du kontaktar oss så kan vi säkert lösa det du inte är nöjd med.
2010-06-28
JB
Bra service, okej pris och man gör det enkelt för kunder.
Hej JB,
vi försöker att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Genom att försöka vara tydliga i såväl prissättning som med vilka bilar vi har, så vet du som kund precis vad du får.
2010-06-28
Shiva
Hyrde fordon i ett dygn och betalade med kort. Bilens skick filmades runtom med digitalkamera.
Lämnade sedan tillbaka bilen som då besiktigades av samma person som lämnade ut den. Allt ok. *Fyra dagar senare* debiteras mitt kort ytterligare 150 kr. Jag ringer upp och tydligen har en dekal försvunnit, företaget hävdar att det skett under tiden jag haft fordonet.
Själv tycker jag att sådana tydliga 'skador' ska klaras upp vid återlämnandet, det är inga svårigheter med den dokumentation företaget gör. Titta och jämför!
Företaget hänvisar tvärt till avtalet. Jag har get dem rätt att debitera i efterhand. Ingen diskussion.
Lär av mitt misstag:
* HyrBilfor99 debiterar i efterhand utan att höra av sig.
*Om det dyrbara klistermärket försvann under tiden jag hyrde fordonet skulle det framgått av dokumentationen och saken kunnat klaras upp på plats.
Råd: Undvik. Vill ni ändå hyra - betala kontant. ..tror de saltar lite extra när de kan.
Hej Henrik Klintberg,
Du har helt rätt i att vi alltid dokumenterar bilens skick både före och efter varje hyra. På så sätt kan vi härleda skador till rätt person och ingen oskyldig behöver stå till svars för skador på bilen man hyr. Det är en trygghet för både dig och alla andra som hyr.
Självrisken för skada är betydligt högre än de 150kr som du fick betala, men eftersom det kostar oss just 150kr att åtgärda skadan behövde du inte betala mer. Eftersom de kunder som sköter sig inte behöver betala för skador som t.ex. du orsakat kan vi hålla Malmös lägsta priser. Om du jämför våra priser med andra biluthyrare så ser du att vi verkligen inte saltar våra priser någon gång.
2010-06-06
Fredrik
mer än så här skall det inte behöva kosta när man hyr bil. Skåpbilen var lika ny och fräsch som den man får för dubbla pengen på macken. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående.
2010-05-02
Martin
en bra hemsida med tydliga priser.
2010-03-24
Dorotha
mycket bra service!
bra bilar!
och mycket bra pris!
2010-03-13
Jesper
har inte hittat någon annan som hyr ut miljöbil lika billigt. Klart prisvärt
2010-03-01
Har hårt av de som hyrde och tyckte att det var mycket dåligt, spelar ingen roll om den är bilig men måste tänka på kvalitet och när bilen lämnas tillbaka får man oerhårt stort problem av personalen.
2010-02-13
Ursula Schröder
Jag har hyrt lätt last bil hos detta företag flera ggr. och jag tyckte mycket om deras ordning och reda med papprena samt att bilarna var i bra skick men den senaste gången blev jag mycket besviken. Bilen var i sånt tillstånd att jag fick den uppfattning de inte längre ha råd att hålla dem mer än trafiksäkra. Dessutom har de plötsligt bokat av ännu en gång en summa från mitt kreditkort utan att underrätta mig om att de skulle göra det och varför.
Hej Ursula,
Som du vet fick du en P-bot och du lovade att själv betala den vilket du inte gjorde. När vi fick en betalningspåminnelse var vi därför tvungna att debitera dig den kostnaden, men det framgår av fakturan du fick. Hör gärna av dig om det är något mer du undrar över
2010-01-12
Birgitta i Rom
Vi har hyrt småbil där 10-15 ggr och varit mycket nöjda. Bra bilar, bra pris.Personalen är mycket redig, hjälpsam och serviceinriktad.
2009-04-19
Johnny
När den är som bäst. Korrekt information, står för vad dom lovar, toppservice om något krånglar. Hyr gärna igen
2008-07-30
hj
snabb service, vänligt bemötande, toppen!!!
2008-05-15
Bengt
när jag skulle flytta. Vem mer kan låna ut flyttkartonger och kärra när man skall flytta?
2008-02-21
Mamman
mycket bra service och kundbemötande
2007-10-26
Hans
Hyrde en helt ny Kia Ceed. Priset låg lägre än någon annan jag hittat och servicen var bra. Rekommenderas
2007-05-07
Therese
Mycket trevlig och serviceinriktad personal, otroligt billiga priser och allting mer profsigt än jag räknat med till det priset. I fortsättningen vet jag var jag ska hyra bil i Malmö!
2006-12-29
Tess
Jag hittade dem av en slump och kommer alltid hyra bil där! snabbt gensvar på mail, trevligt bemötande, splitterny bil och framför allt BILLIGT! verkligt serviceminded människor som arbetar där!
2006-09-04
Helen
Under de senaste åren har jag hyrt bil kontinuerligt. Jag har hunnit prova de flesta biluthyrningsfirmorna i och runtom Malmö. Jag kan med eftertryck säga att jag funnit det bästa alternativet hos hyrbil99. Bäst priser och bäst service! Personligt bemötande och ingen situation är omöjlig att lösa.
2006-08-25
Simon
Jag rekommenderar verkligen hyrbilfor99.com. Själv hyrde jag en skåpbil för ett par timmar och klarade således att flytta. En utmärkt bil, bra lastutrymme, bra körkänsla, bensinsnål. Företaget är proffsigt, är måna om en god kundkontakt och anstränger sig verkligen efter kundens önskemål. Hyrbilfor99.com är också ett oerhört prisvärt alternativ. Nästa gång jag hyr bil i Malmö vet jag var jag kollar först!
2006-08-15
Maria m fam.
...är vi efter att ha hyrt släp av Hyrbilfor99.com en längre tid. Bra pris & jättegullig personal.
Trevlig personal, ser verkligen till att man får rätt bil för endamålet. Tar sig tid att hjälpa till. Lättkörda bilar/ lastbilar. Vi hyrde en stor lastbil som man fick köra med vanligt körkort.