Micke Mek's Bilservice

Omdömen om Micke Mek's Bilservice

2008-11-02

Ewa H

omtanke

Superbra verkstad i våran lilla stad. Alltid trevlig och omtänksam. Kan klämma in en om det är kris. Trevlig och pålitlig personal. Stort plus till er.

2008-06-13

Per-Olof

Stammis

Jag har varit stamkund sedan Micke öppnade eget vid Trångdal. Alltid bra bemötande och hög servicenivå. Bl.a. med lånebil även när ord. bil ej var på verkstad men behov av extrabil uppstod. De få gånger reklamation uppstått har detta lösts snabbt & smidigt.

2007-12-10

Mats

Löser alla problem

Hämtade min fru och hennes döda Polo på dagis, fixade lånebil och repade bilen till nästa dag. Det är service. Micke mek levererar, gång på gång.

2006-06-04

Sten A

Kunden i centrum

Hos Mickemek är kunden viktig, man får en sån känsla om man ringer eller träffar personalen på plats.
Det är ett stort värde där kunden sätts i centrum, då får man en stor tillit till verkstaden, sen kan det väl hända att sakfrågan o åtgärden kan få tillsyn någon extragång, men en bil är en bil, och de som arbetar på verkstaden är ju vanliga människor precis som deras kunderkunder

2006-04-27

S. Argenius

Man känner sig viktig

Det känns som man är en viktig kund hos Micke Mek's. Vi litar på hans arbete. Det snyggt och rent i deras lokaler, ordning och reda.

2006-04-03

Mia

Personlig service

Superbra mot stamkunder. Blir inte alltid färdig den dag det är sagt, men fixar alltid så jag blir nöjd ändå!

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer