Trevligt och smått excentriskt gäng ute på åkern i Söderköping. Köpte en begagnad Saab och kunde få defekter jag påpekade åtgärdade utan något som helst tjafs. Fick ett mycket trevligt bemötande. Men, det bästa av allt. Några dagar efter köpet pajade vattenpumpen och när jag ringde dem sa dem direkt att de stod för kostnaden för bytet, utan något som helst tjafs. Precis så vill jag ha det när jag köper begagnad bil! Dessutom har de konkurrenskraftiga priser. Varma rekommendationer för Beckers.
2008-11-26
M-LL
Proffsigt
Klara konsista frågesvar. Dessutom ett trevligt och service inriktat bemötande.
2008-11-18
Ingrid G.
trevligt bemötande
Trevligast är killen i verkstan`Mats Carlsson.Han servar bilar o lappar o lagar sånt som behövs.Vet att han trivs med Er andra Goa Gubbar.Tack för att Ni finns! KRAM, Inka
Anmäl omdöme
Visa bara de två senaste åren (1)Visa alla omdömen (3)