Omdömen om Extremebike i Tingsryd AB
2011-12-28
Oseriöst att inte förklara skicket på en atv när säljaren vet att jag har 25 mil att köra. Bad specifikt om beskrivning av skicket.
Hej Anonym!!!!
En beskrivning av skicket är alltid en personlig bedömning och kan därför skilja sig beroende på hur man ser på olika saker själv. Det som av en person anses son kanonskick kan av en annan vara en skrothög medans en tredje person tycker OK. Väldigt individuellt alltså men kan samtidigt förstå dig om du fått en beskrivning du anser är felaktig.
//Robban
2011-11-23
Lämnade min atv på service, först har de hutlösa priser och otrevlig personal. Sen var inte maskinen klar den dagen jag bokat tid. Och efter de när man kollar maskinen så verka de bara bytt oljan möjligen. Ingen kontroll av luftfilter gjordes. Dragkroken satt löst å den hade de inte sett ens. I service ingår kontroll att allt sitter fast. Näh de var de sämsta stället jag satt min fot! Noll förtroende för dom
2009-09-10
Christel
Dålig service. Köpt ny moped som inte gjort annat än strulat. Tar tid o få saker fixade. Kommer inte o handla där igen!!!!
2009-08-02
johan
jag tycker denna affär inte är bra och VET att många håller med mig för mycket blir fel o blir dyrt i slutändan & tar LÅNG tid !
2008-12-03
Victor
tycker att dom gör ett mycket bra job där och man får sina saker fixade mycket fort och för ett bra pris. Man behöver inte stå i "kö" och vänta på att dom ska fixa saken och man kan ofta ta med sej saken hem samma dag.
En mindre bra sak kan vara att dom inte alltid har sakerna hemma och att de kan ta lite tid.
Helt klart det sämsta jag varit med om. Köpte en atv här, som började strula. Tog emot reklamationen men gjorde inget för att fixa felet. har gått hur lång tid som helst och den är fortfarande inte lagad.
mitt råd köp aldrig något här!
Jonas. Det bästa är ju att beskriva det hela som det var istället för att bara gnälla. Vi väntade på delarna till din Bombardier i över 8 veckor innan vi fick hem dom. Kolla felet till en början gick snabbare än kötiden i verkstaden. Så fort vi fick hem delarna satte vi ihop din maskin på ledig tid då vi inte ens hade öppet. Du köpte en begagnad maskin som var ganska gammal och hade ingen garanti på den. Betalade du något?? Nej. Trots att du skulle gjort det så gjorde vi en reparation som skulle kostat ca 4000kr helt gratis för dig. Känner du dig trots detta missnöjd med oss vill jag bara beklaga det hela. Alla kan ha dåliga dagar, både vi och ni kunder// Robban