Omdömen om Bullandö Krog
2011-04-12
Evafld
Alltid lika gott, alltid lika trevlig personal. Miljön härlig och menyn likaså, antingen man väljer från klassikerna eller den mer omväxlande.
2011-01-26
Bäst
Vilken god mat är supernöjd med allt kommer rekomendera till alla mina vänner ett stort + till personalen mycket bättre än Sandhamn
2009-08-17
Susanne
Under sommar 09 har menyerna och maten blivit en fempoängare, vilket gör att alla kriterier för en bra restaurang är uppfyllda.
Avslutade semestern på krogen och hade en fantastisk kväll med bra mat, trevlig personal och ett härligt band som var där och spelade
2008-08-12
Marie
Bullandö krog är mkt väl värt ett besök! Har varit där flertalet ggr o alltid varit lika lycklig när vi lämnat restauranten för att inte tala om att man kan ta take away med sig i båten när man vill sno sig på ut i vågorna. Nu hoppas jag bara på att dom håller öppet över jul så att vi inte behöver fundera över var vi ska äta julbord i år
2008-08-07
Susanne S
Efter en härlig båtsommar med många besök på olika skärgårdskrogar, kan jag nu instämma i att Bullandö är bäst. Bra mat, menyn har nu blivit mer varierande vilket är bra för oss som besöker krogen regelbundet, klassikerna ett säkert kort. Utmärkt kvalitet samt service. Samt ett härligt läge. Rekommenderas ofta!
2008-04-16
Erik W
Restauranger som har ett härligt läge, en engagerad personal kunde få ett topp betyg, klassiker på menyn OK, men övriga få rätter får ingen guldstjärna, trist o smaklöst, till hyfsat dyra priser. Lunchen var OK. Efter nyinvigningen förväntade man sig mer av köket, vi får hoppas efter lite intrimmningen i köket att man får avnjutta lite nya rätter till högre klass, för att det ska suga i magen när man glider in med båten
2007-08-03
Maja
Utmärkt kvalitet på både mat och service. Precis "rätt" nivå för en krog i skärgården. Det mesta på menyn lät lockande och vi var alla i sällskapet nöjda med vår mat. Kan varmt rekommendera ett besök på denna skärgådspärla.
Vad har hänt på Bullandö krog? Dagens rätt i Juli och en i Aug. Helt smaklöst. Inga kryddor och dålig service. Gör något snabbt annars så tappar ni gäster. Visst läget är underbart men maten är under all kritik säsongen 2011.