Omdömen om 1 Strå Vassare HB
2006-11-22
... inte så mycket märkvärdigare än på andra ställen. De vinner mycket på sin trevliga personal, men jag upplever att de inte vågar ta ut svängarna i klippning och färgning. Lite tantigt.
2006-11-21
Tjejerna vet vad de håller på med och är jättetrevliga! De lyssnar på hur man vill ha det och har man inga idéer så är de bra på att ge förslag! har gått där i ett antal år nu och jag tänker inte byta ställe...
2006-11-20
Ria
Ja jag trivs med dem testat olika frisörer men fastnat för en nu. Alla är trevliga och de kan sin sak.
2006-07-28
MK
Innan jag började klippa mig på 1 strå vassare så testade jag varenda frisör för att hitta nån som hade egna idéer samt var trevliga. Har hittat det nu och byter aldrig igen.
2006-07-01
JF
En trevlig och proffsig salong mitt i stan.
Alla tjejerna är toppen!
2006-06-27
Vendela
För det första är det jätte dyrt och sen klipper dom inte som man vill!!
Men att färga håret är bra där men anars är det dåligt.
2006-06-14
Jag har gått hos dem sedan starten och har aldrig haft en tanke på att byta vare sig salong eller frisör. Hon är den enda som får röra mitt hår och det blir nästan alltid som jag vill. Den enda gång det inte blev det fick jag en ny tid då hon fixade det, gratis förstås. De är trevliga, skickliga och proffisga.
Kom dit med stora förhoppningar men blev mycket besviken! Jag fick inte håret tvättat, vilket jag anser ska ingå? Utan det blöttes med en sprayflaska. Rätt okej tänkte jag men håret blöttes knappt, och vattnet hamnade överallt i ansiktet! Stylingen efteråt var slarvig och så var klippningen, ojämnt, snett och skitfult!