Salong Törnrosa

Omdömen om Salong Törnrosa

2011-11-01

J

Dåligt bemötande

jag och min kompis var där igår för att göra acryl naglar. man kände sig inte direkt välkommen, under hela behandligen var det helt knäpp tyst. man brukar väl prata med sina kunder? jag kände att hon som utfärdade jobbet på mina naglar var väldigt otrevlig och hårdhänt. hon filade så hårt på min ena nagel så att jag började blöda. när jag sedan skulle betala kontant, såg min kompis att hon inte la pengarna i kassan, hon la dom i ett kuvert. jag fick inte ens något kvitto. när jag vaknade nu på morgenen va naglarna helt gula och dom känns mycket obekväma. jag kommer aldrig mer att sätta min fot där igen.

Trivs bra !

Då jag bor norr om Stockholm och har min familj kring Västervik blir det alltid ett besök på Törnrosa då jag åker förbi. Jag är en sk tidsoptimist och ringer alltid samma dag men de lyckas alltid ordna tider eller stanna kvar för min skull. Jag har gjort en hel del behandlingar så som syra, ansiktsbeh. naglar och vaxning mm och är alltid nöjd. Jag använder också produkterna som säljs i butiken vilka både har bra pris och hög kvalite. Jag vet att många med mig tycker om Törnrosa då det alltid är så gott som fullbokat och det är ju ett bra betyg!

2011-01-25

Ma

Tar tillbaka mitt beröm...

Var tilllbaka på salongen för ytterligare behandling och kan då verkligen stämma in med Er andra. Inga fler besök från mig. Smutsigt, outbildad personal som klämmer sönder ansiktet och det billigare priset väger inte upp det bemötandet jag fick där. Mycket tråkigt!!!

2010-12-10

varning

varning

Gjorde brasiliansk vaxning här det slutade med varfyllda blåsor, när jag ringde tillbaka ville dom inte hjälpa mig eller ta ansvar.
Har dessutom kompisar som gjort naglarna som blivit totalt förstörda då de filat sönder nagelplattan och tipparna slitots bort.

2010-09-20

Kim

Dålig service och otrevlig personal

Håller med de flesta som betygsatt innan. Blev otroligt oproffsigt bemött. Kommer aldrig mer gå dit!

2010-07-21

Linda

Misslyckad fransböj!!

Jag gjorde en permanent fransböj på salong törnrosa. Inte nog med att damen som gjorde det inte sa ett ord till mig under tiden.... Jag går nu omkring med fransar som sitter som en rulle över ögat. Mina fransar såg 10 gånger längre ut innan jag gjorde detta!! Nu hoppas jag bara att det ska gå tillbaka så snart som möjligt och på Salong Törnrosa sätter jag inte min fot igen!!! Varning!!!

2010-04-24

MammaMu

Löpande bandkänsla + dåligt bemötande!

Denna salong ÄR inte att rekommendera. Jag har flera gånger försökt gå hit då de håller låga priser,men nu har jag faktiskt fått nog. Även fast personalen känner igen mig som kund efter flera besök är det aldrig någon som hälsar eller har ett vänligt bemötande. Kvinnan som äger salongen är INTE trevlig mot sina kunder. Hon är alltid sur både i telefon och i kundmötet, aldrig ett vänligt ord en hälsning eller ett bra bemötande ..... Under behandlingarna så springer personalen omkring, svarar i telefon, diskuterar med andra kunder. Så under en ansiktsbehandling när masken eller peeling är lagd springer terapeuten iväg och gör något annat. Jag tycker dessutom salongen är genomgående väldigt smutsig!! Det känns inte fräscht att få behandling här då golv, toalett + handduken är skitiga, tavlor hänger på sniskan, möblerna ser ut som loppisfynd. Efter mitt sista besök här bestämde jag mig. Jag kommer ALDRIG mer sätta min fot på denna salong och vill därmed INTE rekommendera den till någon.

R1000895;Hudvård