Omdömen om S-VÄRME AKTIEBOLAG
2010-11-08
Maria Lindbäck
Har sökt S-värme att antal gånger från 2003 och framåt. Dom hade installerat bergvärme i vårt hus innnan vi flyttade in och är näst intill omöjliga att få kontakt med. En gång svarade dom när vi behövde påfyllnad av vätska och lovade att levera men kom aldrig. Vi har sen sökt dom vid upprepade tillfällen då värmen i vårt hus inte har varit optimal.Vi vill nu ha en genomgång för att förbättra systemet som inte klarar av att värma vårt hus (befintlig system NIBE fighter 1110). Men vart vänder vi oss?
Företaget har genomgått ett ägarbyte och vi från S-värme hoppas att du i framtiden kommer att få ett bättre förtroende från våra nya medarbetare.
Vi inser att detta har varit ett problem och vi tar på oss detta och lär oss av det. Hoppas på att du i framtiden kommer att få nytta av oss i framtiden.
Mvh Andreas Svensson/S-värme :)
Utan att överdriva tog det 100-samtal för att få dom att komma ut och göra en injustering av ventilationen i vårt nybyggda hus, lovade lika många gånger att de skulle komma ut elller höra av sig, men uppenbarligen skiter de i sina kunder. Hade nyligen en läcka på fjärrvärmen, ringde eon, fick numret till s-värme, som konstaterade att de inte var så bra och att de skulle åtgärda läckan omedelbart. Nu har det gått 5 veckor och ingen har ens hört av sig. Oväntat? Nej. Gjorde sedan vad jag borde ha gjort från början, lagade läckan själv.
Borde vinna pris för sämsta företag någonsin
Tycker att det är synd att se ditt missnöje över företaget. S-värme har under de sista året gjort en nystart med ny ägare och nya anställda och jag tror att flertalet av åra kunder har ett stort förtroende för vårt kunnande och bemötande.
Jag hoppas att du hittar tillbaka till oss och ger oss en chans att visa vad vi går för. Vid fel så brukar vi via telefonen göra en bedömning av ev. problem och även lösa dessa med hjälp av kundens förklaring av felet och på så sätt spara tid och pengar till kunden.
Ingen skulle bli gladare än jag om du ville ringa oss för att få hjälp med din anläggning i framtiden trots ditt missnöje.
Vi ber om ursäkt för det som hänt men önskar dig välkommen tillbaka.
Mvh Andreas/S-värme